Home Gandurile mele Au venit taranii

Au venit taranii

91
0

Nu e nevoie sa vad vecinii de deasupra mea ca sa imi dau seama ca sunt acasa… Nu nu, trebuie doar sa fie liniste in casa si ii auzi. Sunt precum o turma de elefanti care tropaie de-ti pica tencuiala de pe pereti. Ii aud in fiecare dimineata cand sunt acasa, le aud tropaiturile si manelele. Da, asculta manele la maxim, o moda adusa de la tara probabil, unde singur, in varf de munte, esti obisnuit sa faci ce vrei fara sa deranjezi pe nimeni. La oras in schimb, lucrurile stau altfel. Esti chiar nesimtit daca dai muzica la maxim fara sa te gandesti ca poate deranjezi.

Muzica data tare mi se pare cea mai mare imbecilitate pe care am vazut-o in viata mea. Si mie imi place muzica, insa nu atunci cand deranjez 4 familii, ca atatea sunt de jur imprejurul tau atunci cand stai la bloc. Daca te duci peste ei si le faci observatie se uita urat la tine si iti zic ca esti rau. Bine, asta in cel mai bun caz caci stiti si voi ca ciobanii nu au multa minte. Imediat pun mana pe ciomag si iti aplica si o corectie doar pentru faptul ca ai avut indrazneala sa vii cu reclamatie si sa ii deranjezi din manele.

De-asta am zis ca urasc sa stau la bloc. Mereu am parte de tarani imprejur si cand zic tarani nu ma refer la oamenii de la tara. Nu, ma refer la oameni prost crescuti, cu o educatie de cacat. Cred ca si soarecii au mai multa educatie de cat ei, cacamas in manelele lor date la maxim. Bine, stai ca poate sunt surzi si de-aia au nevoie de volum… Pe asta am uitat sa o iau in calcul… Ei bine, in purul stil rautacios si plin de aroganta, nu le doresc altceva de cat sa raman surzi sau sa ieie vre-o lepra si sa le pice urechile cu totul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here