Circul cu averile

Am tot discutat despre problemele politice din scena romaneasca… Dupa pararea mea tot ce se intampla este o frectie la picior de lemn, caci banii furati deUdrea & Co nu vor mai fi niciodata recuperati. Au fost deja cheltuiri sau instrainati sub diverse forme iar politicienii au avut grija sa nu treaca pe numele lor casele si terenurile cumparate din spagi de sute de milioane de euro.

Pai nu ati observat ca toti politicienii sunt saraci lipiti in declaratiile de avere (mai putin Iohanis care din meditatii si-a cumparat 7 case), insa au niste rude putred de bogate? Mi se pare o marsavie atat de ieftina obiceiul asta. Adica bai vere, daca tot furi, fa-o cu cap astfel incat sa nu isi dea nimeni seama. Demonstreaza ca esti inteligent prin fapte mai presus de instrainarea furturilor. Ceea ce se intampla pe scena politica este de clasa joasa, foarte joasa. Adica fur niste bani si ii dau mamei, sa isi cumpere ea o casa in acte pe care de fapt o folosesc eu. Atat ne duce capul momentan.

Desi am spus de multe ori ca oricui i-ar conveni sa fure vreo cateva sute de milioane de euro si sa ia 5 ani de parnaie care stiti bine cum trec in Romania, faci doar 2.5 ani daca te comporti bine, mai scazi o luna pentru fiecare carte scrisa si asa mai departe. Stai 2 ani si furi cu sacii… Profitabila afacere as zice… Sper ca statul Roman, atata cat a mai ramas din el, sa le confiste toate averile acestor puhavi lacomi indiferent pe numele cui se afla casele si banii. Atunci intr-adevar s-ar face dreptate, in rest doar circ ieftin pentru un popor cladit pe termenul de “barfa”.

One Response

  1. Cristian June 17, 2018

Leave a Reply