AQUA ACTIV Romania este un furnizor de incredere

Toata lumea o sa intrebe ce furnizeaza Aqua Activ Romania… Nu este nici pe departe ce credeti, Aqua Activ Romania se ocupa cu servicii de vidanjare, proiectare si constructie de canalizar. De ce spun despre ei ca sunt un furnizor de incredere? In primul rand ma refer la serviciul in sine. Dupa interventia la unchiul meu mi-am dat seama ca oamenii sunt niste profesionisti si asta conteaza cel mai mult. Am scris mai de mult despre problema unchiului meu, asa ca nu are rost sa mai revin asupra problemei avute atunci cu canalizarea casei nou inaugurate.

Din punctul meu de vedere, un furnizor de servicii trebuie sa te multumeasca. Atata timp cat apelezi la ei e clar ca ai o problema care te depaseste. Romanul e mester mare si are obiceiul sa puna mana pe chei, surubelnite si scule, si sa repare singur asa cum se pricepe, indiferent de problema. Stiu ca nu toti admitem faptul ca problema ne depaseste, insa cei care reusesc sa-si calce peste orgoliu vor cauta o firma sau un specialist care sa ii ajute.

Eu de exemplu, daca mi-as construi o casa, as apela cu toata siguranta la cei de la Aqua Activ pentru constructia canalizarii. Dupa patania unchiului meu am invatat cat de important este sa respecti un plan, cat de important e sa folosesti materaile de calitate si nu in ultimul rand, cat de important este sa lucrezi cu oameni care au habar de constructii. Cei care lucreaza cu meseriasi inchipuiti vor ajunge la concluzia mea, adica pierdere de timp, de bani si batai de cap. Cu totii ne dorim sa avem o casa cat mai bine pusa la punct, la care sa nu intervenim asa des pentru reparatii, insa atata timp cat mentalitatea ramane aceeasi cred ca o sa vedem tot mai dese probleme chiar inainte de finalizarea constructiei.

Desi lucrez in oras, statia se afla pe la periferie, o periferie plina de case in constructie. Cred ca una singura e construita de o firma si-mi dau seama de treaba asta dupa utilajele si echipamentele muncitorilor, restul sunt in regie proprie, construite cu vre-un “Nea’” pe post de inginer sef. De doi ani de zile de cand lucrez acolo, casele tot neterminate sunt si nici nu ma mir. Cu santier compus din maxim 2 oameni, nu cred ca ai cum sa termini o lucrare mai devreme de 5 ani. Si ma uit ca aceste case sunt toate cu etaj, toate de sute de metri patrati. Asa e romanul, isi face palat si se zgarceste la constructie. Vrea sa il construiasca ieftin si prost, dar sa fie palat. Uneori sunt scarbit de mentalitatea asta de care nu cred ca vom scapa niciodata.

Leave a Reply