Home Diverse Avantajele unui studio de videochat

Avantajele unui studio de videochat

100
0

Romania ultimilor ani e departe de acea tara care sa ofere posibilitati reale de realizare profesionala si sociala. Pe masura ce inaintam in ani, ne trece tineretea si observam ca visele noastre sunt tot vise, realizarile noastre sunt zero. Counismul asa prost aplicat cum a fost, a reusit sa aduca o oarecare stabilitate ecnomica si sociala in ceea ce priveste siguranta zilei de maine. De bine de rau toata lumea avea loc de munca, toata lumea primea casa in rate pe care si le putea permite, si toata lumea isi permitea sa intretina o familie. Astazi, dupa 25 de ani de la ingroparea lui Ceausescu, nu mai avem nimic. Cum sa ne intemeiem o familie cand nu avem bani sa ne cumparam adapostul sau sa intretinem copiii? Nu e de mirare ca de cativa ani buni ne confruntam cu o natalitate negativa ce va duce intr-un final la distrugerea noastra ca si tara. Cine sa mai plateasca pensiile celor batrani daca tineri nu se mai nasc? Asa a fost sistemul conceput si adoptat in Romania… destul de precar.

Tinerii care vor sa munceasca in Romania trebuie sa fie realisti si sa realizeze ca aici nu vor reusi niciodata sa isi permita traiul. Nu e de mirare faptul ca avem peste 3 milioane de romani plecati in strainatate. Sunt oameni ca si noi care au pus piciorul in prag si au decis sa nu mai fie saraci. Nu sunt de blamat ei, ci tara nepasatoare care i-a lasat sa plece. Din pacate, nici nu se intrevede o schimbare de mentalitate pe nici un palier, social, politic sau economic.

Fetele insa mai au o sansa. In ultima vreme observam o explozie de agentii ce ofera servicii de videochat, dornice sa angajeze tinere de peste 18 ani. Gasiti aici  studio de videochat destul de serios de unde va puteti culege toate datele in caz ca sunteti intersati. Desi multi nu inteleg ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de videochat, se grabesc sa isi faca si sa exprime idei nelalocul lor. De mic am fost invatat ca iti poti da cu parerea intr-o anumita problema numai daca esti in cunostinta de cauza. Asocierea unui studio de videochat cu un bordel nu este corecta deloc iar cei care se grabesc sa afirme asemeana neadevaruri ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a deschide gura.

Videochatul ramane in continuare una din meseriile capabile sa iti ofere viitor intr-o tara in care nimic nu pare sa mai functioneze. Facusem un calcul in urma cu cateva zile, cati bani ai avea nevoie pentru a trai linistit de pe o luna pe alta si ajunsesem la o suma de vrei 3700 de lei. Ei bine, la videochat se pot face mult peste 3700 de lei intr-o luna, asa ca cine este interesat sa nu stea prea mult pe ganduri.

Previous articleGeneratia Y
Next articleAdaptabilitatea
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here