A aparut Lincos pe internet

Cu totii ne dorim acel magazin care sa ne ofere si calitate si pret. De cele mai multe ori sau mai bine zis in najoritatea cazurilor, pretul mic simbolizeaza un obiect de proasta calitate. Intr-un scenariu real, nu ai cum sa ofer calitate la pret mic. Calitatea presupune la randul el folosirea unor materii prime scumpe si niste procese de fabricatie de ultima generatie. Nu ai cum sa vinzi un surub cu 10 bani si sa spui de calitate cand stii ca producearea lui intr-o fabrica de ultima generatie costa tot 10 bani. E clar, undeva se umbla pentru a reusi sa se aduca pe piata pretul mic si atunci discutam despre calitate.

Am mai discutat noi in trecut despre calitate. Practic, e vorba doar de alegere. Atata timp cat doresti un lucru trainic, niciodata nu te vei uita la produsele cele mai ieftine. Trectul si totodata logica iti spune sa stai departe de ele. Lucrurile de slaba calitate sunt concepute pentru oamenii cu o potenta financiara sub medie, care de nevoie apeleaza la pretul mic. Cu totii ne-am dori cele mai trainice case, insa nu toti ni le permitem… Asa e cladita societatea asta dupa 25 de ani de la caderea comunismului.

A aparut Lincos pe internet si m-am bucurat. Au magazine deschise in intreaga tara si de fiecare data am gasit in showroom-urile lor numai lucruri de calitate. Poate ca cei invatati cu ieftin si prost vor fi dezamagiti, insa eu personal sunt incantat. Mereu am fost de parere ca si cei saraci ar trebui sa stranga bani pentru un lucru de calitate, nu sa se arunce la ieftinea. Pe terman lung vor fi mult mai multumiti vazand ce inseamna calitatea. Am observat problema asta la tara la bunici unde toata lumea cumpara ce-i mai ieftin. Repara gardul de 4 ori pe an si se mira ca nu tin suruburile sau blanile. E vorba aici si de inteligenta din moment ce nu realizezi din ce cauza ti se intampla anumite lucruri asa ca am ales sa stau departe si sa privesc doar. Stiu ca toti ne dorim o lume ideala in care lucrurile sa tina o viata indiferent de pret…

Leave a Reply