Home Gandurile mele Adaptabilitatea

Adaptabilitatea

110
0

Omul este o fiinta adaptabila. Observ treaba asta cu fiecare zi in plus pe care o traiesc si desi dese ori observ schimbari in rau ale societatii, exista si cateva lucruri care ma bucura. De exemplu, in urma cu 2 zile am fost pana la Dedeman sa cumpar niste materiale de constructii si am observat oameni trecuti de 55 chiar 60 de ani muncind cot la cot cu cei de 20 de ani pe parte de ofertare. Unii dintre ei sunt chiar manageri de raioane si te intrebi cum e posibil sa se lipeasca de ei tehnologia? Un manager de raion de la Dedeman trebuie sa stie sa umble cu Pad-urile, cu calculatorul pentru a verifica stocurile, porgrame de gestiune si asa mai departe.

M-am bucurat nespus de mult sa vad acei batrani muncind cu atata pofta si cu atata chef… Ce sa insemne asta oare? Ca tanara generatie nu e de incredere si nu te poti baza pe ea? Ca e neserioasa? Asta stim cu totii si ma bucur sa vad ca oameni caliti in regimuri mixte reusesc sa reziste totusi unor vremuri tot mai ciudate.

Adaptabilitatea este facultativa. Bineinteles ca nu toata lumea aplica pentru ea. E ca un job pe care ti-l doresti sau nu, depinde de personalitatea fiecaruia. Daca iti place viata pe care o traiesti momentan, te vei adapta, vei invata sa umblii cu calculatorul, vei invata sa vinzi orice daca iti place. Daca nu iti place, vei ajunge un batran tipic, imbracat cu haine vechi de 50 de ani si te vei plimba prin parcuri de dimineata pana noaptea tarziu tinandu-ti mainile la spate astfel incat sa nu-ti pice fundul. Eventual, vei juca sah sau remi si iti vei plimba cainele de 4 ori pe zi.

Imi plac oamenii care se adapteaza si refuza sa ramana captivi unor vremuri de mult trecute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here