De 8 martie, respecta femeia de langa tine

Pe 8 martie este ziua internationala a femeii, zi in care noi, barbatii, trebuie sa aducem un plus de culoare in vietile lor. Eu nu sunt genul care imparte martisoare si lucruri fara de folos. Mi se pare un obicei superficial ce nu serveste la absolut nimic. Adica toata lumea ia repede in graba niste martisoare cu 50 de bani de la tarabele improvizate la fiecare colt de strada, si gata, a scapat de 8 martie. E atat de superficial…

Anul acesta planuiesc sa fac cadou cateva electrocasnice femeilor importante din viata mea. Nu sunt multe si cred ca merita mai mult de un martisor. E o idee foarte buna si pentru cei care au neveste ce adora bucatareala. Un mixer Philips ar bucura orice gospodina. Puteti alege si un aspirator, sau un blender, in functie de activitatea preferata de fiecare.

E drept, nu tuturor femeilor le place sa gateasca. Pentru acestea, electrocasnicele de bucatarie nu vor fi o bucurie, din contra… Vor fi niste piese de muzeu pe care nu le vor folosi niciodata. In acest caz, puteti sa le faceti cadou o friteuza in care cartofii se vor praji fara prea multa bataie de cap si interventie din partea lor. Aveti aici un exemplu de friteuza “minune”.

Oricum, sunt de parere ca femeia de langa tine nu are nevoie de o zi anume pentru a-i arata ca o iubesti. Aceasta declaratie de pe 8 martie ar trebui sa fie ceva ce face parte din cotidian, zilnic. Cred ca e ceva de genul “sa fim mai buni de Craciun”, de parca in restul anului ne-ar impiedica cineva sa fim mai buni. Asa si cu 8 martie, ziua internationala in care femeile sunt asaltate cu declaratii de dragoste, flori, martisoare si… electrocasnice de bucatarie.

philips

Leave a Reply