Nu va doresc altceva decat o filmare la nunta cu StudioBlitz

Atunci cand te pregatesti de nunta, devii stresat. Vrei ca toate lucrurile sa fie in ordine si sa nu ai parte de surprize neplacute in timpul evenimentului propriu-zis. Din aceasta cauza, au aparut firme specializate in organizare de nunti, firme ce ia povara de pe umerii tai si se dau peste cap astfel incat lucrurile sa iasa ca la carte.

Cine a organizat o nunta stie cat de dificil este, mai ales daca discutam despre nunti de peste 3-400 de invitati. Caci deh, nu toti ne dorim o nunta restransa la care sa fie invitati doar prietenii apropiati si familia. Exista oameni care doresc nunti fastuoase, nunti ce de obicei sunt foarte greu de organizat si manageriat

.

Am asistat in urma cu 2 luni la o nunta la care am fost invitat, este vorba despre un bun prieten de-al meu din copilarie. Pot spune ca totul a fost organizat ca la carte, nimic nu a lipsit si toata lumea s-a simtit bine. Acum ma uitam peste clipurile filmate de echipa contractata pentru acest serviciu si pot spune ca intr-adevar a nimerit niste specialisti in toata regula. A ales sa faca o filmare nunta cu StudioBlitz dupa indelungi cautari pe internet. Asa e cand iti duci traiul intr-un oras micut, nu prea ai profesionisti in preajma si esti obligat sa ii cauti in alta parte. Asadar, i-a gasit pe acesti baieti si pot spune ca a iesit o filmare nunta cu StudioBlitz de toata frumusetea.

Nunta este un eveniment unic in viata pentru multi dintre noi, asadar trebuie sa ne asiguram ca vom avea la batranete amintirle intacte. Pozele si filmarile de la nunta sunt singurele capabile sa iti improspateze memoria cand ajungi la 70 de ani, sunt clipe minunate pe care oricum nu le poti uita, insa le poti pune intr-un album sau pe un DVD si te poti uita la ele impreuna cu nepotii si cu cei dragi. Poate ca pe moment nimeni nu se gandeste asa de mult la chestia asta, la importanta amintirilor, insa pe masura ce imbatranim observam ca uitam detaliile. Viata e destul de scurta si daca nu ne luam masuri de precautie “anti uitare”, o sa ne para rau la un moment dat.

Leave a Reply