Cat de repede trece timpul?

In ultima vreme eu nu prea mai realizez ce inseamna timpul. Nici sa ai timp liber, nici sa ai timp pentru somn, nici macar cat timp petrec la serviciu. Timpul trece atat de repede, incat nu mai apuc sa il socotesc. Pur si simplu m-am trezit acum cateva zile intrebandu-ma pe unde naibii au trecut ultimii 2 ani din viata mea. Pe data de 2 februarie anul acesta am implinit 2 ani de cand lucrez la statie ca operator GPL. Nu-mi dau seama cum au trecut acesti ani. De cand am inceput sa ma ocup mai mult de content writing chiar ca a inceput sa zboare minutul, ora, ziua cu totul. Scriu cand sunt la serviciu, scriu cand sunt acasa in zilele libere. Alaltaieri de exemplu am scris 10 ore continuu, 48 de articole… Cand m-am ridicat de la calculator nici nu mi-am dat seama ca se facuse noaptea. Asa e cand lucrezi la ceva ce-ti place, nu iti dai seama pe unde trece timpul.

Odata cu trecerea timpului, incepi si iti pui intrebari, multe intrebari printre care si daca nu cumva iti pierzi vremea cu lucruri inutile. Poate ca in acesti 2 ani mi-as fi gasit un job mult mai satisfacator din punct de vedere financiar, capabil sa ma ajute sa imi indeplinesc visele. Stiti cum suntem noi tinerii: avem un sac de vise si nici un ban pentru indeplinirea lor. Stam prost cu bugetul. De multe ori da, ma gandesc serios la faptul ca jobul de la statie m-a tinut in loc doi ani, nu am unde sa avansez de acolo, nu exista posibilitatea de a dezvolta o cariera de acolo. E o limitare pe care vreau sa o indepartez in 2015, insa pe alta parte stau si ma gandesc la faptul ca daca nu as fi lucrat la statie, sa am 15 zile pe luna libere, poate ca nu m-as fi apucat de blogging atat de intens si atat de serios. Poate ca acum as fi fost sofer pe tir prin lume asa cum planuiesm in urma cu vreo 3-4 ani.

Asa de repede trece timpul, nu-ti dai seama pe unde se duce si realizezi ca a trecut doar atunci cand incepi sa fii nemultumit de tine si de realizarile tale pe plan financiar, profesional sau social. Timpul curge in defavoarea ta si nimeni nu ti-l mai poate da inapoi.

Seara buna sa aveti!

Leave a Reply