Catwalk

Pentru mine, lumea modei este destul de ciudata, poate si din cauza faptului ca sun baiat si nu pot sa inteleg lumea din care femeia face parte. Ma uit de multe ori la acele manechine si mi se pare o ipocrizie fara de margini sa creezi imbracaminte numai pentru 90 -60 -90. Lumea in care traim noi e compusa doar din 5% din modele, restul de femei neavand nici pe departe aceste masuri.

Ma uitam la acele manechine de pe podiumul de prezentare, toate inalte de 1.80 si slabe precum paiul. Oare asta sa fie idealul femeii in societatea anului 2015? Pai ce inaltime trebuie sa ai tu ca barbat daca ea are 1.80? Omul munte si prajina = cuplul perfect. Lasand la o parte rautatile, lumea modei chiar mi se pare stupida. Mi se pare FALSA si lipsita de esenta.

Mi se pare falsa incepand de la hainele ridicole ce se prezinta pe podium, pana la mersul incrucisat al manechinelor. Pai ati vazut voi pe strada vreo femeie sa mearga asa? Eu unul nu am trait s-o vad si pe asta, insa am trait sa vad niste failuri epocale cu mersul asta ciudat numit catwalk… Ia aruncati o privire mai jos la duduile astea… Pai normal ca nu esti in stare sa mergi pe tocurile alea de 30 de cm cand centrul tau de greutate se afla deasupra gatului… Ca ai 1.80 inaltime ca girafa…

Da, toti or sa spuna ca sunt rautacios si ca vorbesc asa de ciuda, ca mi-as dori si eu o femeie ca acele manechine. Ei bine, nimic mai fals. Nu imi doresc o asemenea nevasta, inalta si slaba precum coada de la matura. Femeia ideala pentru mine nu se ascunde in spatele unor masuri de haine genul 90 -60 -90, dinpotriva, are defecte si are defecte multe, insa nu e ridicola si in nici un caz nu isi rupe gatul daca poarta tocuri.

Va las in compania clipurilor sa radeti putin, ca si eu am ras copios cand am vazut gazelele cum isi rup gatul pe podium incercand sa mearga incaltate cu niste balarii de pantofi.

 

 

 

One Response

  1. Rudolph Aspirant February 12, 2015

Leave a Reply