Home Gandurile mele Catwalk

Catwalk

142
1

Pentru mine, lumea modei este destul de ciudata, poate si din cauza faptului ca sun baiat si nu pot sa inteleg lumea din care femeia face parte. Ma uit de multe ori la acele manechine si mi se pare o ipocrizie fara de margini sa creezi imbracaminte numai pentru 90 -60 -90. Lumea in care traim noi e compusa doar din 5% din modele, restul de femei neavand nici pe departe aceste masuri.

Ma uitam la acele manechine de pe podiumul de prezentare, toate inalte de 1.80 si slabe precum paiul. Oare asta sa fie idealul femeii in societatea anului 2015? Pai ce inaltime trebuie sa ai tu ca barbat daca ea are 1.80? Omul munte si prajina = cuplul perfect. Lasand la o parte rautatile, lumea modei chiar mi se pare stupida. Mi se pare FALSA si lipsita de esenta.

Mi se pare falsa incepand de la hainele ridicole ce se prezinta pe podium, pana la mersul incrucisat al manechinelor. Pai ati vazut voi pe strada vreo femeie sa mearga asa? Eu unul nu am trait s-o vad si pe asta, insa am trait sa vad niste failuri epocale cu mersul asta ciudat numit catwalk… Ia aruncati o privire mai jos la duduile astea… Pai normal ca nu esti in stare sa mergi pe tocurile alea de 30 de cm cand centrul tau de greutate se afla deasupra gatului… Ca ai 1.80 inaltime ca girafa…

Da, toti or sa spuna ca sunt rautacios si ca vorbesc asa de ciuda, ca mi-as dori si eu o femeie ca acele manechine. Ei bine, nimic mai fals. Nu imi doresc o asemenea nevasta, inalta si slaba precum coada de la matura. Femeia ideala pentru mine nu se ascunde in spatele unor masuri de haine genul 90 -60 -90, dinpotriva, are defecte si are defecte multe, insa nu e ridicola si in nici un caz nu isi rupe gatul daca poarta tocuri.

Va las in compania clipurilor sa radeti putin, ca si eu am ras copios cand am vazut gazelele cum isi rup gatul pe podium incercand sa mearga incaltate cu niste balarii de pantofi.

 

 

 

Previous articleAlphaville
Next articleTolomacul DP2
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

1 COMMENT

  1. Aoleu, ce m-am speriat. Zau, nu mi s-a parut ca era vorba de inaltimea persoanelor, ci de incaltamintea de calitate execrabila si total periculoasa care li s-a oferit in timpul serviciului. Mie nu-mi place sa vad oamenii muncii pusi in pericol fara nici cel mai mic efort pt a le oferi echipament adecvat. Tine de protectia muncii. Zau, asa a fost si cu cazurile de Ebola din Spania, a trebuit sa iasa asistentele medicale in strada pt a li se oferi instructaj adecvat plus echipament adecvat de protectia muncii. Nu se poate asa ceva in UE in zilele noastre. Trebuie neaparat sa se mobilizeze sindicatele si asociatiile de modele ca sa apere sanatatea membrilor lor. Oare modelele au capatat oportunitati adecvate pt a se organiza ca orice om al muncii din UE ? Dar organizatorii si proprietarii incintelor unde se desfasoara aceste activitati in esenta corporatise ce pazesc ? Unde este raspunderea corporatista in legatura cu care s-au exprimat in public atat pres Obama cat si dna Merkel la penultimul summit G8 ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here