Home Diverse Exista ponturi in fotbal sigure?

Exista ponturi in fotbal sigure?

42
0

La aceasta intrebare doar cei care au legatura cu lumea pariurilor pot raspunde. Cei care au incercat macar o data un bilet la pariuri, inteleg ce inseamna sansa, norocul, inteligenta si informatia. Toate aceste aspecte se regasesc in lumea pariurilor si numai cei ce reusesc sa le imbine, pot avea succes cu adevrat. Insa, ce inseamna sa ai succes cu pariurile sportive? In primul rand, inseamna sa castigi mai mult decat joci, cu alte cuvinte, sa iesi pe plus de fiecare data cand joci. Exista oameni care si-au facut un adevarat job din pariurile sportive si ii vezi adunati in mai toate agentiile de pariuri din tara. Stau acolo pe la mese de dimineata de cand se deschide agentia si pana noapte cand se intuneca. Acesta este modul prin care isi castiga painea.

Imi aduc aminte de vremurile cand eram eu prin liceu. Pe atunci nu existau ponturi fotbal sigure sau internet. De fapt, era internet, insa nu aveam noi acces la el. Erau vremurile in care nu exista nici RCS-RDS, nici calculatoare si laptopuri in fiecare casa. Daca voiai sa bagi un bilet la pariuri trebuia sa cumperi ziare sportive si sa citesti toate informatiile posibilie si imposibile din lumea fotbalului. Informatia este cea mai importanta arma in lupta cu castigurile. Cu cat esti mai bine informat, cu atat ai sanse mai mari sa pui mana pe bani. Practic, asta faceam toata ziua, de dimineata de cand ajungeam la liceu si pana seara tarziu, citeam despre echipe, despre fotbal, ne uitam peste clasamente si alegeam cele mai sigure meciuri. Cu toate acestea, nu castigam intotdeauna, insa per total iesam pe plus.

Daca ar fi sa ma apuc din nou de pariuri, probabil ca as castiga din nou cateva sute de lei serioase in fiecare luna. Problema este ca nu am timp ca sa stau sa caut ponturi fotbal sigure. Imi e destul de greu sa tin atatea bloguri cu content aproape zilnic, ca sa mai am timp si de altceva. Oricum, cine citeste si speculeaza, castiga. Asta e clar. Trebuie sa ai si o inteligenta putin peste medie zic eu, si multa intuitie. Probabil asta face diferenta intre cei care castiga si cei care pierd. De-asta agentiile de pariuri ies in castig destul de des… Lumea e superficiala si nu are o gandire analitica, orientata spre rezultate pe termen mediu si lung. Cea mai des intalnita gresala facuta de pariori este inghesuirea meciurilor. Ce inseamna asta? Adica ei nu au rabdare sa puna un bilet cu meciuri sigure pe toata saptamana. Nu, ei vor un bilet in fiecare zi si ca sa strangi cota ai nevoie de cateva meciuri pe bilet destul de zdravene. Bineinteles ca 99% din ei vor pierde.

Cam asta e cu lumea pariurilor sportive, o lume in care numai cei inteligenti pot sa iasa in castig.

Previous articleAlege sa fii altfel
Next articleEficienta in incalzirea locuintelor
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here