Home Gandurile mele Pirateria Online

Pirateria Online

45
0

Mereu am fost de parere ca pirateria online a fost tinuta sub control chiar daca in unele tari nu s-a intervenit. In Germania de exemplu primesti amenzi destul de mari daca folosesti site-uri de torrente sau software piratat. In tari precum China si Romania, India, nu s-a intervenit deoarece nu s-a avut interes pana acum. Sunt de parere ca atunci cand pui restrictii, pe termen lung iesi in pierdere.

Sa luam de exemplu Microsoft. Era totusi destul de simplu sa conceapa un sistem de operare destul de greu de spart, insa nu a avut interes. In tarile sarace era mai simplu sa permita piratarea windows-ului, oamenii sa se obisnuiasca si sa invete sa lucreze pe el, apoi, cand li s-o pune lor pata, sa interzica piratarea. In acea situatie esti legat de un windows de care ai nevoie ca de aer, si, implicit vei scoate bani grei din buzunar pentru a intra in legalitate.

Si Romania se va alinia pana la urma tarilor dezvoltate din UE si va veni si acel moment in care pirateria va fi interzisa, deocamdata ne mai putem bucura de ea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here