Home Gandurile mele Ultimul doctor care pleaca din tara sa stigna si lumina

Ultimul doctor care pleaca din tara sa stigna si lumina

591
1

Orasul Petrila a ramas fara medic pediatru. Stirea am auzit- la radio azidimineata in drum spre serviciu. Ma intrebam oare cat timp o sa mai treaca pana cand va ajunge si Severinul la fel, un oras mort din punct de vedere al economiei si al perspectivei.

Stateam si ma gandeam ce vor face locuitorii acelui mic oras din Hunedoara cand copiii lor se vor imbolnavi? Cica erau doi medici dintre care unul a iesit la pensie si celalalt a plecat peste hotare in speranta unui trai mai bun.

Asa facem noi, romanii, ne batem joc de absolut tot ce inseamna sistem sanitar, apoi ne miram ca tara o ia la vale si nimeni nu mai vrea sa traiasca aici. Pai cum sa traiasca daca nu ai sanatate, nu ai viitor, nu ai bani suficienti pentru a nu suferi de neajunsuri?

Destul de trista situatia si fara de leac din punctul meu de vedere. Cei de la putere isi schimba oamenii si legile de indata ce au acces dupa alegeri la scaunele mult dorite, si astfel se bate pasul pe loc, in loc sa se continue macar o parte din reformele incepute anterior mandatului lor.

Previous articleInterviu BUG Mafia
Next articlePe treceri sau petreceri?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

  1. Nu stiu ce sa zic de Severin.. soramea sta acolo si din cate aud la ea.. inca stati bine cu sistemul sanitar.. Sa vii la Motru sa vezi.. Spitalul este modernizat.. absolut toate sectiile.. insa operatii majore nu se pot face pentru ca nu exista anestezist… Treaba-i asta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here