Merita femeia batuta sau nu?

Am tot discutat pe tema asta cu cativa prieteni si adineaori am citit acest articol. Voiam de mult sa scriu ceva pe tema aceasta si pur si simplu n-am avut tragere de inima. In principiu, violenta nu trebuie folosita niciodata. Oamenii sunt animale pasnice din cate stim noi… Exista totusi multe cazuri in care se face abuz de forta, exista multe cazuri de barbati care vor sa isi instaueze dictatura folosind forta, exista insa si multe cazuri de femei cu un caracter atat de infect, incat nu te poti abtine sa nu le pocnesti. Hai sa le lasam dracului de organizatii ce militeaza impotriva violentei, impotriva barbatilor care bat femei si sa spunem lucrurilor pe nume.

De multe ori am spus ca nu as putea niciodata sa lovesc o femeie. Eram tanar si imatur. Astazi, nu cred ca mai pot sustine acest lucru. Nu am lovit niciodata pe cineva, nu am lovit niciodata o femeie, barbat, copil si asa mai departe. Cu cainii am avut ceva altercatii din care au iesit cam sifonati, insa asta e alta poveste. Ma tot gandeam la chestia asta, daca femeile merita batute sau indiferent de situatie, noi, barbatii trebuie sa postam in niste oameni maturi, responsabili si sa nu ne masuram fortele cu ele.

Ei bine, ce faci daca aflii ca cea pe care o iubesti te insala? Te duci si o pupi in cur multumindu-i? Nu prea cred. Sentimentele precum furia si ura de moment sunt de multe ori incontrolabile si violenta se instaureaza direct proportional cu suferinta provocata de Ea. Da, suna misogin acest exemplu, de parca femeile ar fi cele care insala mai mult. Insa, din care am observat eu, femeile niciodata nu sunt aceleasi pe termen lung. Poate ca nici barbatii, suntem oameni si suntem supusi schimbarilor.

Mai exista si tipul acela de femei care au impresia ca le stiu pe toate, ca un lucru iese bine numai daca faci ce spune ea si asa mai departe, genul de femeie care accepta gaina drept singurul cantaret intr-o casa. Femeile cu gura mare o ia pe coaja de cele mai multe ori si toate organizatiile ce militeaza impotriva violentei ii sar barbatului in cap. Ei bine, in acest caz sa steie in banca lor. O femeie e in stare sa te scoata din pepeni destul de usor prin simplu fapt ca vorbeste mult si prost. Daca stai prost cu nervii clar o pocnesti, si nu o faci doar ca sa-i arati ca esti mai tare si mai puternic, ci ca sa o convingi sa taca dracului din gura, in caz ca nu intelege de vorba buna. Iarasi, organizatiile impotriva violentei sar in capul barbatului criminal…

In concluzie, eu am vazut femei maltratate pe nedrept, insa isi merita soarta. Cand barbatul ti-a tras prima palma pe nedrept n-ai ce sa mai discuti cu el. L-ai lasat balta in secunda doi, altfel o sa mai vina o palma si inca una si asa mai departe. Am vazut femei maltratate pe buna dreptate, cele care isi insala partenerii. Si hai ca n-am chef sa aud ca femeile sunt niste sfinti iar intr-o relatie DOAR barbatul este cel care calca stramb. Total fals, Romania e plina de curve si de femei cu un caracter mizerabil. Am vazut femei batute din cauza faptului ca nu sunt in stare sa comunice eficient. Ma refer aici la cele care sunt mereu cu gura mare, mereu cicalitoare. De ele imi pare rau doar pe jumatate pentru ca oricat de misogin as fi daca spun asta, nici mie nu imi place sa fiu batut la cap. Turbez numai cand cineva insista in prostie desi refuz de prima data…

Violenta nu este o solutie si in mod normal, intr-o lume normala nu ar trebui niciodata sa fie folosita. Insa, lumea normala e departe de Romania, o tara in care barbatii sunt atat de prosti, incat au impresia ca prin bataie isi impun punctul de vedere. O tara in care femeile nu au o inteligenta atat de dezvoltata incat sa priceapa faptul ca cicaleala nu poate fi vindecata cu medicamente sau cu vorba buna si ca dauneaza grav sanatatii barbatului daca e folosita. O tara in care ne-am dori cu totii sa fie buna intelegere si familiile sa nu se destrame dupa 5-7-10 ani din cauza infidelitatii femeii, din cauza infidelitatii barbatului, din cauza faptului ca oamenii se schimba si se schimba spre rau.

6 Comments

  1. Rudolph Aspirant December 26, 2014
    • Rudolph Aspirant December 26, 2014
    • Amiralul December 26, 2014
  2. Rudolph Aspirant January 1, 2015
  3. Rudolph Aspirant January 1, 2015
    • Amiralul January 6, 2015

Leave a Reply