Home Diverse Aia cu “Da’ pana acu’ a mers…”

Aia cu “Da’ pana acu’ a mers…”

29
0

Ma lovesc destul de des de fraza ”Ce are domne’?, ca pana acuma a mers”… Nu inteleg cum unii oameni isi imagineaza ca un obiect poate fi ferit de defectiune o viata intreaga. Vin la mine la alimentat fel de fel de ciudati cu butelii sa parleasca porcii. E sezonul. Si vin cu niste gioarse ruginite de zici ca au stat pe Titanic pana alaltaieri si au facut cel putin ambele razboaie mondiale. E vorba despre acele butelii de 9 kg la care parintii nostri stateau la coada pe vremea lui Ceausescu… Da, inca le mai foloseste lumea prin Severin. Inconstienta dar in fine, e treaba lor.

Asa, si vin la mine indivizi cu istoria in portbagaj. Se vede de la o posta ca au robinetul defect si ca incarcarea lor, respectiv folosirea nu mai sunt posibile. Atata iti trebuie, sa le zici ca e defect robinetul si ai primit-o in freza: “Cum sa fie defect domne, pana acuma a mers…” Hai bre, pe bune? Cat de idiot sa fii?

Aceasta mentalitate de rahat construita pe vremea lui Ceausescu si contiunata in ziua de azi, o sa ne omoare incet dar sigur. Cred ca pentru unii e prea dificil sa mai gandeasca normal, ii depaseste. Atunci cand esti prost nu-ti mai dai seama de prostia-ti din cap. Ai impresia ca ceilalti sunt prosti iar tu cel mai destept. Asa si astia cu buteliile, ii spui ca e defecta si te contrazice el, ca stie el ca nu e defecta. Care e argumentul si explicatia lui?: “pana acum a mers…”

Exact aceeasi mentalitate de cacat se aplica si la taximetristi, la o parte din ei. La cei care sunt obisnuiti sa bage 5 lei pe luna in piese auto, apoi se mira ca cedeaza masina. Frate, n-ai cum… Nimic nu tine vesnic indiferent de calitate. Daca tu pui pe masina o piesa cu 5 lei in loc de una cu 50 de lei cum ar fi normal, la ce te astepti? Eu atunci cand am nevoie de piese auto cumpar numai de pe www.stoauto.ro. Pama acum nu am avut probleme. Am ajuns la concluzia ca e mai ok sa comanzi pe internet. E mai multa atentie din partea celor care expediaza si nu cred ca sunt singurul care s-a dus la magazin in oras sa comande o piesa, a mai stat doua zile dupa ea, iar cand a sosit intr-un final, a constatat ca nu se potriveste… Lasa bre, ca pana acuma a mers… Pana acuma a mers mentalitatea asta si o sa mearga si de aici inainte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here