Ce laptop cu diagonala sub 15 inch recomandati?

Atunci cand ai de scris 40 de articole pe zi, simti nevoia sa le scrii in alta parte, nu acasa Rutina se instaleaza imediat daca nu stii cum sa o eviti. Trebuie sa imi cumpar un laptop si cele mai uzuale mi s-au parut cele de 13- 14 inch ca si diagonala. Cele de 15 sunt mari si destul de grele. Nu ai unde sa le insiri nici prin masina, nici la o cafenea, nicaieri. Am avut un Hp Probook de 15 inch si am renuntat la el din cauza dimensiunilor. Era prea mare ca sa il pot folosi pe unde aveam eu de gand. In rest, un laptop exemplar, cu procesor i5 si toate cele.

Am avut un Dell Latitude de 13 inch ce mi s-a parut perfect. Problema cu el era ca i-am stricat bateria si fara baterie nu am ce face cu el, asa ca sunt in cautare de laptop sub 15 inch. Nu ma intereseaza nou pentru ca la ce-mi trebuie mie nu am nevoie de asa ceva. Am tot citit pe ici pe colo si mi-a placut gama IBM/Lenovo Thinkpad. Am vazut si cu procesoare i3, i5 de ultima generatie, deci nu vechituri. Stiu ca toata lumea se gandeste la cepele de unitati care se blocau cu Solitaire si Windows 95 atunci cand spun IBM. Cu totii am avut cate unul ba pe la scoala la laboratorul de informatica, ba pe acasa incercand sa ii mai bagam ceva carbuni in speranta ca va functiona si el mai decent. Eh, vremuri de mult apuse…

Asadar, daca detineti un laptop de 13-14 inch, dati-mi si mie de stire despre cum se comporta si cam ce bube ar avea seria respectiva. Nu ma intereseaza cele de 10 inch, caci sunt prea mici.

One Response

  1. Yamasha December 18, 2014

Leave a Reply