Aspectul fizic

Traim intr-o lume in care cultul frumosului incepe sa conteze din ce in ce mai mult. Din pacate, acesta este trendul. Practic, se mizeaza pe un lucru incert si putin valoros din punct de vedere al personalitatii. Se mizeaza pe frumusetea exterioara si se uita cat de mult conteaza restul. Superficialitate si limitare, asta inseamna frumusetea exterioara. In viata, sunt lucruri mult mai importante decat frumusetea si din pacate ajungem sa le vedem abia dupa ce ne maturizam. Problema este ca unii se maturizeaza mai devreme, altii mai tarziu, altii niciodata. Asa reusim sa strangem in societate oameni care venereaza cultul frumosului de cand se nasc pana in clipa in care mor.

Cultul frumosului nu e constructiv si nu duce la nimic bun. De exemplu, doi oameni se pot place fizic, insa intr-un cuplu e nevoie si de emotii, de intelegere si de respect. Compatibilitatea in cuplu nu este data doar de frumusetea fizica.

In ziua de azi e destul de usor sa schimbi anumite aspecte fizice. Cel mai simplu de schimbat sunt ochii. Iti cumperi niste lentile colorate si ai rezolvat problema. Exista atatea nuante pe piata, incat ai de unde alege. In plus, au aparut si lentile de contact cu dioptrii pentru cei care doresc sa inlocuiasca clasicii ochelari cu rame. Aceste lentile se pot achizitiona de pe site-ul celor de la Lensa.

Cel mai bine ar fi sa nu schimbam nimic la fizicul nostru, sa incercam sa ne acceptam asa cum suntem, cu toate ca “gura lumii” e din ce in ce mai apriga in ziua de azi, din ce in ce mai conturata in jurul cultului frumosului. Suntem un popor superficial si plin de prejudecati, si sincer sa fiu nu cred ca ne schimbam prea curand.

lensa-last

Leave a Reply