Home Diverse Fiti cuminti, altfel Mosul nu vine

Fiti cuminti, altfel Mosul nu vine

89
0

Asa eram santajati de parinti pe vremea cand credeam in Mos Craciun. Aveam vreo 10 ani cred si stiu ca parintii profitau la maxim de luna decembrie. Era perioada cand ne faceau orar de curatenie. In fiecare zi trebuia sa ducem gunoiul, sa stergem praful, sa dam cu matura, sa luam note mari la scoala si asa mai departe, altfel Mosul nu venea. Ei bine, pot spune ca a venit de fiecare data si nu cred ca faceam prea multe prostii de fel. Pot spune ca am avut o copilarie scurta dar frumoasa, nu mi-a lipsit niciodata cadoul de sub brad. Stiu ca multora le lipsea pe atunci dar nu aveam ce face, eram doar un copil.

Tata in schimb, ne daruia cate un ceas. Pe langa toate lucrurile primite, primeam si cate un ceas de mana pe care eu aveam placerea sa il colectionez. Si atunci ca si acum, nu prea se purtau ceasurile. Astazi din cauza tehnologiei, atunci din cauza modei. Ei bine, imi place sa pastrez traditia si de Mos Craciun fac si eu cadou celor dragi ceasuri de mana cumparate online. Asa au ajuns timpurile, nu mai trebuie sa pleci in oras ca sa cumperi ceva. Faci comanda de acasa si iti ajunge a doua zi curierul la usa. Fiind in preajma sarbatorii, am inceput sa caut ceasuri pentru barbati. Am cativa amici care s-ar bucura nespus de un asemenea cadou. Am ales sa le cumpar niste ceasuri barbatesti Detomaso. Sunt ieftine si de calitate, moderne si frumaose.

Ei bine, sper ca prietenii astia ai mei au fost suficient de cuminti, sa le pot da aceste doua daruri frumoase. Nu am de gand sa ii santajez, dar am sa urmaresc de aproape prostiile pe care le vor face de pe 1 decembrie pana pe 24.

 

Previous articleExista si Mos Craciunita?
Next articleCuratenia dinainte de sarbatori
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here