Home Diverse Exista si Mos Craciunita?

Exista si Mos Craciunita?

877
0

Sigur ca exista, fiecare avem craciunita noastra ce ne viziteaza an de an. Bineinteles, ea vine doar la cei trecuti de 18 ani. Copiii sa se duca la Mos Craciun al lor, batran si rebegit de atata munca. Noi, cei tineri si nelinistiti, avem parte de niste craciunite ce ne viziteaza an de an in lenjerie sexi. Ce imaginate bogata am, cu siguranta nu exista barbat care sa nu isi doreasca sa fie vizitat de o astfel de craciunita in seara de ajun.

De fapt, nu e asa de complicat. Ai nevoie doar de o nevasta si de un costum de craciunita. Daca ii faci cadou niste colanti pe care si-i dorea de mult, va imbraca si ea la randu-i costumul de craciunita pe care i-l poti face cadou cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna, nu? Totul se rezuma la buna comunicare intre parteneri. Cel putin asa cred eu.

Ei bine, acuma ca am stabilit ca exista si craciunita, ma gandeam daca mai exista spiritul sarbatorilor. Mi se pare din ce in ce mai diluat si mai schimbat pe an ce trece. Ma uit in parcarea blocului si toate masinile sunt acolo. Nimeni nu mai pleaca sa petreaca sarbatorile la tara. Nici macar in strainatate nu se mai duc. Cred ca sarbatoarea asta a Craciunului s-a concentrat intr-un fel … nu stiu cum sa o numesc … spre strictul necesar o zi sau doua si atat. Poate ca si munca la patroni te forteaza sa stai locului de sarbatori, nu mai ai timp sa mergi la bunici sau in alta tara pentru ca trebuie sa te intorci la serviciu.

Poate ca o sa revina candva si moda aceasta a sarbatorilor petrecute in familie, si cand spun familie ma refer la bunici, parinti si tot tacamul.

sevensins

Previous articlePoate sa vina Mosul
Next articleFiti cuminti, altfel Mosul nu vine
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here