Poate sa vina Mosul

Se spune ca cei care au fost cuminti un an intreg, se vor bucura de vizita lui Mos Craciun. Dupa ce ii faci o scrisoare in care ii spui ce anume iti doresti drept cadou de Craciun si o trimiti in Laponia,  acesta va analiza si va cantari situatia. Daca meriti, vei primi cadoul visat. Daca nu, nu vei primi nimic. Asa sa stea oare treaba? Ma gandeam cat de naivi eram atunci cand inocenta ne punea piedica in fata maturizarii. Credeam in Mos Craciun cu atata siguranta, incat nimeni nu ma putea convinge ca nu exista. Am crescut si mi-am dat seama ca e timpul sa las trecutul acolo unde ii este locul.

Anul acesta, Mos Craciun o sa imi aduca un rucsac pentru laptop cumparat de pe www.stradait.ro. Aveam mare nevoie de unul si multi or sa ma intrebe de unde stiu eu ca imi va aduce Mosul totusi?!?… poate nu am fost chiar asa de cuminte, nu? Ce ne mai santajau pe noi parintii cu chestia asta… “Fiti cuminti acuma in decembrie, ca altfel nu va aduce mosul nimic”. Ma umfla rasul acum cand ma gandesc.

Mosul oricum s-a modernizat destul de mult daca a ajuns sa aduca si accesorii pentru laptop. Nu se compara cu vechile jucarii din lemn pe care ni le aducea noua cand eram mici. Tehnologia a avansat destul de mult si trebuie sa acceptam timpurile pe care le traim asa cum sunt. Din pacate, noi, cei care am crescut, am ramas cu o nostalgie ciudata atunci cand ne aducem aminte de Mos Craciunul  copilariei noastre. Atata timp cat nu ne dispare copilaria din suflet, nici Mos Craciun nu se va indeparta de noi prea tare si ne va aduce in fiecare an cadoul mult dorit.

strada it

Leave a Reply