Home Diverse A inceput febra Craciunului

A inceput febra Craciunului

30
0

Adineaori am ajuns acasa. Am umblat vreo 2 ceasuri prin magazinele din oras. Nici nu a inceput bine luna Decembrie si marile hipermarketuri au inzorzonat incintele cu fel de fel de birzbrizuri cu tema de Craciun. Adevarul este ca pana la marea sarbatoare ne desparte mai putin de o luna. Una peste alta, nu am nimic cu decoratiile pentru Craciun, nu am nimic cu raioanele pline de brazi, globuri si beteala, instalatii de pom si suporti pentru brad. Problema este ca toate magazinele desi si-au marit programul de lucru pana la ora 24, sunt foarte aglomerate. Nu inteleg ce cauta atata lume in magazinele acestea cand ar putea fain frumos sa comande mai ieftin de pe internet, si asta fara sa se calce in picioare prin oras.

E plin de femei, isi cumpara cizme de dama si tot ce tine de imbracaminte. Problema care ma enerveaza cel mai tare este ca isi lasa carucioarele in mijlocul aleii si se duc sa se uite la 10 metri distanta la pantofi de dama. Luati-va bre carucioarele cu voi, nu le mai lasati ca balega in mijlocul drumului, sa avem si noi pe unde trece. De fiecare data cand ma duc la magazin trebuie sa dau in stanga si in dreapta carucioarele aiuritilor ramasi gura-casca prin alt colt al magazinului.

De-asta ador eu cumparaturile online. Stai acasa la caldura si comanzi exact ce ai nevoie. O sa isi dea in curand seama si femeile de acest avantaj al cumparaturile online. Se pot gasi ghete de dama online la un pret mult mai bun. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi in ajun de Craciun prin magazinele din oras. Deja e sufocanta atmosfera si te omoara statul la coada. Parca imi si imaginez carucioarele incarcate cu 2 metri peste margini… Prefer sa stau sa comand acasa la caldura, toate lucrurile de care am nevoie.

Previous articleSa dormim
Next articleMomentul nostru
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here