Despre Black Friday

Black Friday mi se pare o idee buna in strainatate, preluata in bataie de joc de romani. Dupa ce ca ar trebui sa inceapa in ultima vineri din noiembrie, unele magazine din tara au inceput Bkack Friday cu o saptamana mai devreme. Deja se denatureaza spiritul acestei “sarbatori”. Atunci cand romanii intra pe felie, praful se alege de tot ce inseamna traditie si respect.

Bineinteles ca majoritatea reducerilor afisate sunt niste pacaleli ordinare, iar cei care le pun la punct ar merita spanzurati de coaie in piata publica. Reduceri de 40% dar de la un pret umflat cu pompa, nu de la pretul normal, stocuri epuizate la chilipiruri din primul minut de Black Friday si asa mai departe. Daca mai pomenim si faptul ca Emag vinde pielea ursului din padure, atunci bataia de joc e completa. Emag livreaza in 6 zile comenzile facute in acest interval, asa ca e lesne de inteles ca nu au pe stoc absolut nimic din ce afisaza de Black Friday.

Eu unul nu m,i-am cumparat nimic. Ma interesa un monitor de 22 de inch si un cuptor cu microunde. Astept vinerea urmatoare adevaratul Black Friday, poate vine si cu oferte, nu numai cu pacaleli.

One Response

  1. Bloghi November 23, 2014

Leave a Reply