Home Gandurile mele De ce muzica buna nu moare niciodata?

De ce muzica buna nu moare niciodata?

123
3

Tin minte cand eram micut, aveam probabil vreo 12 ani. Venea pe la mine un amic de aceeasi varsta ce atunci asculta ABBA. La 12 ani ni se parea o muzica buna desi majoritatea celor de varsta noastra incepusera cu manelele. Sa nu uitam nici de BUG Mafia si 3Rei Sud Est, Animal X si multe astfel de formatii cu care am copilarit.

Adineaori ma uitam pe Facebook la postarea lui Zamfir: Abba – The Winner Takes It All

Astazi, la 26 de ani mi se pare o muzica atat de pura si atat de simpla, incat nu am cum sa nu o indragesc. Ma uit in jur si privesc avalansa de manele si de prostgust cu care ne confruntam in 2014. Sa nu uitam de prostie, neseriozitate si cocalarism.

Desi melodia celor de la ABBA a aparut in 1980, astazi, 34 de ani mai tarziu transmite acelasi sentiment. E o muzica atat de linistitoare si atat de incarcata de sens, dar din pacate, inteleasa doar de cativa din majoritate.

Cand o sa vina ziua in care majoritatea va asculta ABBA si minoritatea va asculta manele?

Previous articleSecret Santa
Next articleAlegeri?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

3 COMMENTS

  1. Eu zic ca nici Salam nu o sa moara niciodata. Nu pentru ca ar fi bun ci pt. ca mereu for fi ascultatori. E cu dus intors.

  2. Si lui mama ii placea Abba ff mult. Mereu punea Abba cand eram mic si ma indemna si pe mine sa dansez. Era ff misto insa eu eram cam mototol si impiedicat cu dansul, dar imi placea pt ca ii placea lui mama si ea radea de mine cum ma chinuiam sa dansez, si era asa de frumos ! Mie imi placea ff mult sa rada mama, chiar si daca radea de mine, eu nu ma suparam !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here