Imbracamintea pe sezon

Adevarul e ca Romania nu prea mai are sezoane. Trecerea brusca de la cald la rece incepe sa fie din ce in ce mai agasanta, sa nu mai pomenim de reactiile negative asupra organismului. Aproape toti prietenii mei au racit in aceasta perioada si nici eu nu fac exceptie de la regula. Vara nu a fost calduroasa, iar acum a inceput sa ninga de prin Octombire. Cine sa mai inteleaga vremea?

Trebuie sa fim precauti in aceasta perioada si sa ne imbracam bine. Eventual sa incepem sa mai cumparam cate un palton, cate un flanel. Daca iarna incepe de acum, o sa fie un anotimp destul de dificil. Putem profita de faptul ca au inceput sa apara oferte la pantofi sport pentru barbati acum la final de sezon. Chiar daca vine sezonul rece, o pereche de adidasi pentru la sala sau pentru alergat e binevenita. Site-uri precum www.kalapod.ro au reduceri destul de mari la asemenea articole, si au si lucruri de calitate.

Femeile sunt cele mai in masura sa faca astfel de achizitii si spun chestia asta fara pic de rautate. Iau exemplu de la sora mea si cele 3 sifoniere pline ochi cu haine. Ca le poarta sau nu, ea le cumpara mereu in perioada aceasta. Sunt reduceri la curele de dama si cumpara. Nu tine cont de anotimp. Daca stau mai bine sa ma gandesc, e o idee chiar buna sa cumperi in extrasezon cum s-ar spune. Dupa ce toti se inghesuie in toiul verii sa cumpere haine, atunci cand vine iarna e cel mai simplu sa le gasesti la preturi mult mai mici. Magaiznele incearca sa scape de niste stocuri inutile si daca esti genul de om care se gandeste la viitor, poti cumpara pentru la anul.

Cu ocazia asta o sa imi cumpar si eu vreo doua perechi de adidasi, sa fie acolo pentru la primavara. Preturile ma avantajeaza.

kalapod

 

Leave a Reply