Spectacolul vietii

Pentru mine, viata e un spectacol. Un spectacol la care nu poti sa asisti, poti doar sa joci. Fiecare dintre noi inearca sa joace cat mai bine. Unii disimuleaza, atlii sunt sinceri. Fiecare incearca sa devina un actor din ce in ce mai bun pentru piesa vietii lui. Important este ca la final, cand cortina cade, sa avem puterea sa zambim si sa nu se vada pe fetele noastre urme de regtere. Viata trebuie traita la maxim si trebuie profitat de orice oportunitate de a fi fericit. Nu vreau sa se inteleaga ca ai libertatea de a face orice cu scopul de a-ti gasi fericirea, ma refer aici la libertatea de a face tot ce-ti sta in putinta fara a deranja pe ceilalti.

Cultura ofera la randul sau un alt spectacol. Teatrul e un monument la care trebuie sa ne inchinam precum la o icoana. Fara blasfemie si fara ipocrizie, zeii scenei apar in piese din ce in ce mai fermecatoare pentru un public ahtiat dupa disimulare. Muzica la fel, muzic ae o traire ce nu poate fi stapanita fizic sau psihic. E simplu, iti place sau nu… E in functie de personalitatea fiecaruia. Mie de exemplu imi place Lara Fabian si m-as duce sa o vad cantand oriunde pe teritoriul acestei tari. Distantele nu mai sunt bariere in calea fericirii noastre de multa vreme. Am fost si la Andre Rieu anul trecut si ma duc si anul acesta. Atunci cand am chef de un concert bun, arunc o privire dupa Free Spirit Travel, Str. Dambovicioara, nr. 17, ap. 1, sector 2, Bucuresti, 0751 167 434.

Trebuie sa avem grija de spiritul nostru si sa ii oferim cultura in diferite forme. Fie ca e vorba despre teatru, film, muzica, trebuie sa ne dezvoltam continuu personalitatea si sa participam la aceste evenimente care ne fac viata mult mai frumoasa.

freespirit3

Leave a Reply