Ultimul romantic

A incepu sa cam dispara romantismul. Pe masura ce avansam ca societate, sentimentele si exprimarea lor incep sa cam paleasca. Oamenii sunt facuti pentru a comunica, pentru a trai impreuna. Observ in scoietatea de astazi o lipsa de comunicare, o lipsa de interes si o lipsa de bun simt. Poate ca asa e normal sa fie dupa 25 de ani de democratie. Chiar nu inteleg. Pe masura ce ne dezvoltam devenim tot mai inchisi, devenim niste personalitati din ce in ce mai sterse. Nu e evolutie daca e sa dam o demunire, ci involutie. Ne dezvoltam tehnologic si pierdem din vedere sentimentele.

Sentimentul nu poate fi definit pentru ca nu e un obiect, nu e un lucru, nu poate fi atins, nu are culoare si nici gust, mirost, etc. Sentimentul nu reprezinta altceva decat o traire interioara a noastra. Sentimentul iubirii de exemplu nu poate fi inteles. Oamenii de stiinta nu pot sa inteleaga cum se formeaza acest sentiment. Stim cu totii ca e pe baza de atractie dar de aici mai departe … ?

Romantismul incepe sa dispara incet incet, odata cu dezvoltarea tehnologica. Nu inteleg de ce dar e cursul lucrurilor contra caruia noi nu ne putem impotrivi. Pai cati baieti ati mai vazut voi care sa cumpere flori pentru ziua indragostitilor sau orice alta ocazie? Nu prea mai sunt cavaleri si nu e numai vina lor. Fetele din ziua de azi sunt destul de materialiste. Greu de tot mai gasesti cate o fata care sa aprecieze florile.

Culmea, astazi e mult mai simplu. Poti sa cumperi cateva buchete de flori online ieftin si unice. Cei care au o fata ce apreciaza asemenea daruri, pot sa cumpere flori speciale direct online. Astazi se pot cauta trandafiri dupa pret, culoare, dimensiune.

Eu cred ca asa se va ajunge in curand, daca trendul va fi acelasi ca si pana acum, romantismul se va evapora. Romantismul e doar o stare de spirit evoluata din bun simt si educatie.

flori cu drag

Leave a Reply