Home Diverse Siguranta si incredere

Siguranta si incredere

591
0

E din ce in ce mai dificil sa avem grija de bunurile noastre in ultimii ani. Pai cati nu am auzit de stiri in care X a ramas fara oglinzile de la masina, ca Y a ramas fara banii din casa si asa mai departe? Siguranta incepe sa devina o problema din ce in ce mai mare in Romania anului 2014, mai ales in partile sarace ale tarii. Mehedintiul nu face exceptie, infractionalitatea a crescut destul de mult in ultimii ani, direct proportional cu scaderea nivelului de trai in zona. Foarte multa lume a inceput sa isi monteze sisteme de supraveghere video pentru a micsora riscul de a fii calcat de hoti.

Cei care mi-au marturisit ca le-au fost casele calcate de hoti, au luat masurile necesare pentru a nu mai exista o repetare a evenimentului. Intrebarea mea este de ce nu au ales sa se protejeze de la inceput? Banii care le-au fost furati ar fi asigurat un sistem de monitorizare super performant si nu ar fi ajuns in aceasta situatie. Pur si simplu trebuia sa faca o comanda pe Spy-Shop.ro si treaba era rezolvata.

Pe Spy Shop am vazut o oferta foarte buna pentru senzori de parcare pe care nu puteam sa o omit din discutie. Atunci cand vad oferte bune intotdeauna le mentionez. Pana la urma, si acestea fac parte din categoria securitatii masinii tale. Sunt foarte utile atunci cand obisnuiesti sa parchezi in locuri stramte, greu acceisbile.

Siguranta si integritatea bunurilor pentru care muncim trebuie sa fie o prioritate pentru noi. Ma gandesc aici din postura unuia care munceste de dimineata pana seara pentru a face ceva in viata. E inadmisibil sa vina cineva si sa isi bata joc de munca ta sub o forma sau alta. Trebuie sa ne protejam bunurile cu orice pret pentru a fi siguri ca nu muncim degeaba, chair daca acest lucru presupune o mica investitie.

 

spy

Previous articleCum ne protejam de boli?
Next articleNevoia de performanta
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here