Home Diverse A venit toamna

A venit toamna

136
0

“A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva. Cu umbra unui copac, sau mai bine cu umbra ta.” Va las sa ghiciti ale cui sunt versurile, nu am de gand sa stric surpriza chiar daca 99% se vor inghesui sa intrebe Google. E cam greu cu cultura in randurile tinerei generatii dar in fine, asta e o alta discutie.

Cert este faptul ca de cateva zile temperaturile se incadreaza in cele de toamna. Dimineata cand plec eu la serviciu, ajung undeva intre 11 – 13 grade iar pe parcursul zilei aproape ca nu mai trec deloc de 20. Undeva la 19 – 20 pe timpul zilei. Parca prea dintr-o data a venit toamna si eu unul nu am apucat sa imi cumpar nici macar doua hanorace sau o pereche de blugi pentru baieti, caci de fete am 3 dulapuri pline. Sora mea nu a mai venit nici pana in sfanta zi de azi sa isi ia hainele de la mine, desi s-a mutat de 5 ani.

O sa mai trebuiasca sa imi mai caut un palton pentru barbati, caci am reusit magnifica performanta sa rup 3 perechi de haine in doar cateva luni. Asa e cand folosesti aceleasi haine si acasa si la munca si in oras. O sa imi caut o salopeta sau chiar doua pentru la munca, altfel ajung de rasul lumii. Noroc ca exista site-uri precum Miniprix de unde poti sa cumperi ieftin si de calitate. Majoritatea hainelor de la ei sunt cumparate si per total am fost foarte multumit. Ce nu mi-a venit bine am dat retur si mi-am primit banii in mai putin de doua saptamani. Altii te tin cate 30 de zile pentru un retur.

green-1

Previous articleCuratenie luna
Next articleTupeu
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here