Home Gandurile mele Ploaia care va veni

Ploaia care va veni

494
0

Nu ma refer aici la celebrul cantec al baietilor de la Pasarea Colibri, ci la viiturile ce nu mai contenesc sa mature totul in cauza lor. De doua zile ploua ca la balamuc si orasul e sub ape… cam ciudat spus, nu? Tinand cont ca Severinul e pe lamul Dunarii, nu ar trebui sa avem astfel de probleme. Practic apa indiferent de canale curge datorita gravitatiei in Dunare.

Cei mai dezavantajati sunt cei care si-au construit case pe malul Dunarii, si nu sunt deloc putini la numar. Apa dintr-un oras intreg le-a trecut prin curte azinoapre si ieri toata ziua.

Astazi, ploaia se pare ca da semne sa se opreasca. M-am saturat si eu desi inca nu a ajuns pana la etajul 2 al blocului in care locuiesc. Am fost ieri de serviciu si m-am facut fleasca. Am schimbat 4 hanorace de dimineata de la ora 6 pana seara la ora 10. Sa speram ca nu vom mai avea de-aface cu asemenea vreme de acum inainte.

Previous articleDezastrul de la Orsova
Next articleDespre casa moderna
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here