Home Diverse Dezastrul de la Orsova

Dezastrul de la Orsova

21
0

Orsova se confrunta de cateva zile cu o problema destul de mare. Practic apa a maturat tot ce inseamna oras. Exact cand nimeni nu se astepta, calamitatea a lovit. Cantitati de precipitatii de sute de litri pe metrul patrat au facut ca aceasta acumulare de apa sa se reverse peste oras.

Daca veti vedea pozele, o sa observati ca orasul arata precum New Orleans dupa urganaul Katrina, exact aceeasi imagine imi vine in minte.

Nu stiu ce se poate face pentru locuitoriii acelui mic orasel, insa nu prea multe in nici un caz. Nenorocirea s-a intamplat intr-un judet super prost manageriat. Cel mai sarac judet din tara a fost aproape maturat de ape in doar 2 zile.

Previous articleDe ce am ales carti ca premiu?
Next articlePloaia care va veni
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here