Home Gandurile mele Sezonul defectiunilor

Sezonul defectiunilor

51
0

Ieri au venit la alimentat 3 soferi mai ghinionisti. La doi dintre ei le fierbea apa si unul imi povestea cum i s-a stricat turbo si a dat 4300 de lei pe una noua. Apoi bre, masina trebuie si ea intretinuta treptat, putin cate putin. Daca nu ai grija de ea normal ca la un moment dat ceva o sa cedeze si atunci o sa fie crancen.

Poate ca toamna incep sa se numere defectiunile, nu bobocii. Sau poate ca acum, cu falfaiala specifica inceputului de an scolar, soferii au cam forjat troacele pe care le conduc de ani de zile fara sa bage un leu in ele.

Sunt curios astazi ce o sa se mai intample. Astept noi povesti cu masini stricate in care s-au bagat o gramada de bani.

Previous articleRazboiul din Ucraina
Next articleShared hosting sau VPS?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here