Home Diverse Legatura dintre masajul erotic si mentalitatea romanului

Legatura dintre masajul erotic si mentalitatea romanului

27
2

Intrebare: care este legatura dintre masajul erotic si mentalitatea romanilor? Ei bine, absolut niciuna. Stateam si ma gandeam in urma cu cateva zile de ce am ramas asa inapoiati ca popor, ca mentalitate. E clar, suntem in urma Europei cu vreo 100 de ani chiar daca altii mai optimisti spun ca am fi doar cu 50. Uneori nu imi vine sa cred ca America are doar cateva sute de ani vechime si este inaintea noastra cu inca 100. Ce ne opreste pe noi ca popor sa avansam? Nu stiu daca saracia este raspunsul sau prostia. Poate ambele combinate cu lacomia celor care ne conduc. Nu pot sa inteleg ce se intampla.

Nu pot sa inteleg de ce ne este rusine sa intram intr-un salon de masaj erotic pentru un “tantric massage”, cum ar spune americanu’. Ce ne opreste sa intram intr-un sex shop alaturi de iubita sau nevasta? Parca romanii sunt incapabili sa inteleaga o lume noua dupa zeci de ani de comunism. Poate ca acesti zeci de ani de dominatie cu pulanul a reusit sa franga aripile unei mentalitati noi. Oamenii au ramas incapabili sa se schimbe, insa dornici de imbogatire. Atata timp cat nimic nu se schimba dar hotia se inaspreste la nivel de conducere a tarii, niciodata nu vom inainta ca popor. Vom ramane exact unde suntem acuma, saraci, pudici si prosti.

Ce se intampla mai exact intr-un salon de masaj erotic? De ce exista atata rusine la nivel de mentalitate colectiva cand vine vorba de asemenea saloane? Pai, adevarul este ca romanii sunt genul de oameni carora le place sa vorbeasca mult si prost. Le place barfa cu alte cuvinte. Uneori, prostia ii impinge sa asocieze aceste saloane cu bordelurile si nu este cazul. Intr-un salon de masaj erotic lumea se relaxeaza intr-un mod mai mult decat placut. Vremurile pe care le traim sunt extraordinar de stresante. Setres la locul de munca, stres in trafic, stres peste tot. Se acumuleaza zi de zi si trebuie sa il eliberam, sa scapam de el. O sedinta de masaj este recomandata intotdeauna. Trebuie sa fim sanatosi si fizic dar si psihic.

2 COMMENTS

  1. A propos de ramas in urma, (ca la tantra nu ma pricep), eu cred ca Romania este ramasa in urma Frantei nu cu 50 sau 100 de ani ci cu cca 200 de ani. De altfel si Germania e in urma Frantei cu vreo 300 de ani, iar UK cu numai 100 de ani. E foarte complicat sa explic pe ce mi-am bazat aceste impresii, insa am fost tentat sa ma aventurez cu ele deoarece mi s-a parut mai usor sa estimez niste cifre decat sa nascocesc un comentariu interesant despre tantra, (care cica nici macar nu are de a face cu
    joaca sexuala, cf niste afise pe cate le-am vazut in oras care faceau reclama la un workshop de tantra pt locuitorii urbani ai capitalei unde locuiesc).

  2. Eu numai si cand am vazut afisele alea mi-am dat seama ca trebuie sa ma tin departe de acest workshop pt ca in el vorbea numai despre munca si cum tantra e buna pt ca noi sa muncim mai eficient plus erau prezentate exercitii de team building corporatist, zau numai despre relaxare nu era. Era ceva legat iar de activitati de serviciu plus total de interes mai mult pt lucratorii de tip manager, nu pt muncitorii obisnuiti, nici pt aristocrati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here