Desprinderea de realitate

Realitatea se imparte in doua mari categorii, cea traita si cea visata. De multe ori, cand lucrurule evita sa se intample in modul in care am dori noi, apare realitatea pe care o visam si automat te desprinzi pentru cateva momente de realitatea in care traiesti.

Supararea, tristetea, sentimentul de neimplinire dau nastere unei alte lumi. E o lume pe al carui taram nu ar trebui niciodata sa calcam. Desprinderea de realitatea traita activ te face sa pierzi contactul  cu cei din jur. Intrii intr-o lume neagra, specifica sentimentelor care au creat-o.

Cum se iese din lumea neagra? Ei bine, unii cu medicamente, altii cu caracter. Cine are caracter de invingator reuseste sa treaca peste orice. Se spune ca si muntii se muta din loc daca este vointa. Recent, cercetatorii, la nivel atomic sau cuantic, cum vreti sa ii spuneti, au ajuns la concluzia ca lumea pe care o vedem in jur este construita de propria noastra constiinta. Suntem capabili sa cream si sa distrugem doar prin faptul ca existam. Asa se explica faptul ca cei cu caractere tari reusesc sa depasasca orice obstacol. Reusesc sa isi construiasca in jur o lume mai buna de care se ajuta ca de un baston.

3 Comments

  1. Rudolph Aspirant August 29, 2014
  2. Amiralul August 29, 2014
    • Rudolph Aspirant August 29, 2014

Leave a Reply