Abilitati de comunicare

Cine mai vrea sa isi bata capul cu munca grea in ziua de azi? Pai nimeni. Ma uit la generatiile de tineri ratati ce stau si sparg seminte in fata scarii seara de seara. Nu au luat bacul si nici nu vor sa mai incerce, sunt decisi sa plece in strainatate unde umbla cainii cu covrigi in coada, sa se pricopseasca si sa faca averi peste noapte. Din ce, nu stiu, ei nu sunt in stare sa munceasca in tara lor, dapai in strainatate unde chiar se cere mana de lucru calificata si responsabila.

Se cauta fete video chat. Atat in tara cat si in strainatate. Reprezinta o modalitate de a face bani multi destul de repede. Multi o considera o munca obscura si rusinoasa si nu inteleg de ce. Se accepta fete din toate categoriile, si cu bac si fara. Pana la urma, este o meserie ca toate altele si in strainatate lumea a incetat de mult sa o mai priveasca drept ceva tabu. Numai la noi a ramas mentalitatea de taran prost coborat din varful muntelui, care arata cu degetul pe cei pe care ii considera el ciudat, insa nu isi da seama ca el este ciudatul intr-un oras plin de indivizi care nu au nici o legatura cu lumea satului.

Libertatea s-a castigat in urma cu 25 de ani. Libertatea de a alege. Poti alege sa inveti sau poti alege sa fii prost. Societatea pana la urma va alege doar ce ii trebuie si cei care vor ramane pe dinafara vor fi cei buni de nimic. Priveam la televizor in urma cu cateva zile un documentar despre disparitia scolilor de arte si meserii. O sa devenim incet incet o tara de ospatari si soferi de camion. Sunt singurele meserii care se cauta in strainatate si pentru ele opteaza majoritatea tinerilor. Ma refer aici la cei care sunt in stare sa decida asupra propriului lor viitor, ma refer la cei care sunt in stare sa se gandeasca la viitor. Cei care au libertatea de a alege un drum dar si constiinta si seriozitate, vor avea succes in viata. Cei care stau cu degetul in gura in fata scarii spargand seminte vor ramane doar niste lichele fara trecut si fara viitor, de care societatea contemporana se va lipsi la momentul potrivit, acesta urmand sa vina mai devreme sau mai tarziu.

2 Comments

  1. Rudolph Aspirant August 20, 2014
  2. Rudolph Aspirant August 20, 2014

Leave a Reply