Moda

De cativa ani incoace, moda implica obligativitatea de a purta ochelari de soare. Nu stiu de ce, insa asa a ajuns. Poate ca verile foarte insorite au deviat putin moda in aceasta directie. Daca mergi pe strada si te uti la tineri, 5 din 10 poarta ochelari de soare. Moda s-a dus asa departe, incat lumea ii poarta si cand nu e soare afara. Unii ar asocia asta cu fitele si cu prostia dar nu ma bag. Fiecare sa creada ce vrea.

Si eu port ochelari de soare dar nu pe motiv de fite, ci pentru ca am ochii sensibili si lumina soarelui daca este prea puternica ma irita. Desi nu am prea avut parte de vara anul acesta, mi-am cumparat o pereche de ochelari de soare pentru barbati pentru mine, si niste ochelari de soare pentru femei pentru sora si matusa mea. Pe ultima suta de metri, cand mai sunt 2 saptamani si se termina luna August, s-a hotarat si vara sa isi faca aparitia. Parca vad ca o sa avem parte de o vara prelungita pana prin Octombrie.

Am mai cumparat inainte de pe Lensa si totul a fost in regula. Asta m-a determinat sa mai fac o comanda. Asa se intampla cand esti multumit de ce cumperi si de cum ti se livreaza. Daca exista calitate revii cu placere in acelasi loc si mai cumperi si alta data. Am avut nevoie de niste lentile de contact pentru niste sedinte foto si mi-au placut cat de prompti si seriosi au fost in livrarea lor.

Asa ar trebui sa fie toata lumea atunci cand presteaza un serviciu. Pana la urma, daca vrei sa porgresezi si sa avansezi trebuie sa ai grija de clientii deja existenti, sa te asiguri ca le furnizezi exact lucrurile de care ei au nevoie si pe care le expediezi in cel mai sigur si mai rapid mod cu putinta. Eu unul, de multe ori am ales sa cumpar ceva dintr-un magazin online cu un pret mai mare dar care ma asigura ca a doua zi voi primi coletul. Sunt oameni care mizeaza mai mult pe seriozitate si pe promptitudine de cat pe pret.

lensa-last

Leave a Reply