Home Gandurile mele Nea Cornel

Nea Cornel

36
0

Ma uit in jur si constat ca in Romania nimeni si nimic nu este ceea ce pare. Daca acum cateva zile dadeam nas in nas cu un MAI pe o strada cu sens unic (politia are voie sa incalce legea, sunt eu ciudat ca bag de seama doar… ), ieri dimineata la ora 5 si ceva, 5 jumate, cine mergea cu nici mai putin de 100km/h in centrul orasului? Pai un instructor auto. Mi-am facut ambitie sa ma tin dupa el insa nu a fost chip… unde sa ma tin eu cu hoarca mea de Renault?

Plutonierul pe contrasens, asta care ar trebui sa invete pe altii sa conduca merge cu suta la ora in oras si asa mai departe. Daca Papura Voda ar trai s-ar simti un om implinit. Tara lui exista si se numeste Romania.

Previous articleDe unde cumparam mobila?
Next articleDeznodamant telefon in rate DIGI
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here