Muncind ampulea

Munca in Romania e foarte prost platita iar cei care o presteaza sunt sctiriti peste masura de ce li se ofera crescand astfel lipsa de interes din partea lor pentru a duce la bun sfarsit sarcinile de lucru. Ma gandeam la treaba asta vazand pe strada mai devreme cum lucreaza cei care trec cu tomberonul si cu peria si fac curatenie intre sosea si bordura…

Oameni saraci si prosti platiti la fel de prost ca nivelul lor de inteligenta. Praful si nisipul dintre sosea si bordura in loc sa fie facut gramajoara si pus in tomberonul ce il plimba dupa ei, este aruncat si indesat in canalizarile de pe marginea drumului.

Si te mai miri ca se face lac pe strada atunci cand cad doi stropi. Cum sa faci frate asa ceva? Cum sa bagi pamantul in canalizare cand  tu trebuie sa il iei de acolo si sa il pui in tomberonul ce-l cari dupa tine… pe zi ce trece ma scarbesc din ce in ce mai rau de oameni, de romani in general. Nu mai exista constiinta si nici oameni seriosi. Toata lumea munceste ampulea si nu isi mai da interesul deloc.

2 Comments

  1. Cristian July 10, 2014
  2. Yamasha July 11, 2014

Leave a Reply