Importanta contabilitatii corecte

Dupa anii 90 au inceput sa apara fel de fel de meseriasi care au cam stricat piata muncii din Romania. Fiecare a inceput sa invete o meserie dupa ureche in speranta de a mai castiga un ban in plus si in acest mod e destul de dificil sa mai gasesti pe cineva care chiar sa se priceapa la ceea ce pretinde ca face. Profesionalismul dupa parerea mea s-a cam dus de rapa o data cu aparitia unei libertati false si din pacate carte nu prea se mai face nici in scoala, nici in liceu nici in facultate.

Am un amic prin Bucuresti care a intrat la facultatea de medicina cu media de bac 5:40… va dati seama ce meserias de doctor o sa iasa dintr-un elev de nota 5 si asa se intampla pe toate palierele nu doar la medicina. Facultatile cu plata pentru a scoate bani au ajuns sa accepte pe oricine si e un lucru destul de aiurea. Daca te gandesti ca piata muncii si viata in sine cauta doar profesionisti, mi-e greu sa cred ca un elev care nu si-a dat interesul pentru carte in liceu ajungand sa ia bacul cu media 5 va reusi sa isi dea interesul in viata de zi cu zi intr-o meserie oarecare. Aici e vorba de formare si de personalitate intr-o perioada cheie din viata. In adolescenta se formeaza individul ca persoana.

Recent un prieten de-al meu a ajuns sa ia amenda de la institutiile statului din cauza faptului ca a angajat un contabil sa aiba grija de actele firmei. A angajat pe cineva atat de slab pregatit incat a facut numai greseli. Si e vorba de lucruri elementare nu chestii care sa necesite experienta in domeniu. Atat de prost pregatiti sunt tinerii din ziua de azi ce ies de pe bancile facultatii incat atunci cand faci angajari e ca la ruleta… cum ai bafta…. Pentru ca toata lumea termina facultatile cu spaga si fara sa dea pe la ore. Se califica intr-o meserie pe care nu vor stii sa o practice.

Dupa o amenda de 3000 de lei te duci frumos la o firma contabilitatea Suceava contaexpertsv.ro si lasi oamenii seriosi sa se ocupe de actele tale. Asa trebuia sa fi facut prietenul meu de la inceput insa e bine ca invatam din propriile greseli.

Leave a Reply