Extinderea aparenta a blogosferei

Blogosfera a inceput sa se extinda incet incet desi e o extindere aparenta doar. Foarte multi s-au si lasat de blog ceea ce este o mare pierdere. Si acum de multe ori ma intreb ce o face Taraboste. A lasat dintr-o data blogul si nu mai stie nimeni nimic de el.

Blogosfera a fost si va ramane acel loc al oamenilor inteligenti care au ceva de spus, care sunt destul de inteligenti incat sa scrie corect ortografic si gramatical, acel loc in care incultura si prostia cu greu isi fac aparitia. Nu neg faptul ca nu exista si maracini prin aceasta padure insa e normal. Important e ca buruienile sunt atat de mici incat abia se observa.

Atunci cand am timp liber imi place sa caut bloguri noi. Dupa 2 ani de blog imi permit oarecum aroganta sa imi dau cu parerea despre cine poate sa scrie si cine nu. Am gasit site-ul calitativ.eu si il pot trece in barca blogurilor interesante.  (V-ati prins, nu? Barca … Amiralul … ).

Ce apreciez la un site inainte de toate? Inainte de toate ma uit la tema. Un site lucrat neglijent si din topor nici nu merita oboseala… nici nu mai incep sa citesc macar. Eu sunt genul inclinat putin spre perfectiune sau spre calitate asa ca nu pot trece cu vederea faptul ca cineva incearca sa se faca remarcat printr-o mizerie de tema.  Atunci cand pornesti pe un drum trebuie sa faci totul in asa fel incat sa atragi priviri, nu sa le indepartezi si sa arunci o eticheta asupra ta inainte ca cineva sa vada ce gandesti.

Dupa ce trec de partea cu tema, tin sa spun ca apreciez blogurile care relateaza intamplari personale. Intamplari din viata de zi cu zi. Intamplari care obliga cititorul la cunoasterea autorului. Practic prin blog asta faci, cunosti si te lasi cunoscut de altii. Calitativ.eu are si tema are si continutul. Sper doar sa se tina de treaba si de la 3 luni de blog sa ajunga la 2 ani ca mine. Intotdeauna imi pare rau atunci cand vad ca un blogger se lasa de meserie. Consider ca a disparut  un cuvant de spus atunci cand se intampla asta.

6 Comments

  1. miszadri July 1, 2014
  2. Dragos Schiopu July 1, 2014
    • Rudolph Aspirant July 2, 2014
  3. AndreiBlog July 3, 2014
  4. Rudolph Aspirant July 5, 2014
    • Rudolph Aspirant July 5, 2014

Leave a Reply