Home Gandurile mele Sa ieie invitatie la inscriere

Sa ieie invitatie la inscriere

247
0

Intotdeauna mi-a placut sa cred ca blogosfera e acel loc rupt parca de o Romanie plina de manelisti inculti si nesimtiti. In 2012 am intrat in acest cerc restrans si nu-mi pare rau. Am cunoscut oameni minunati, oameni care gandesc, oameni care au trait experiente de viata incredibile.

Internetul a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult si simt o oarecare crestere in ceea ce priveste potentialul media. Ma refer aici la reclame prin avdertoriale si toate cele. Incep incet incet sa se ridice cativa piloni pe care se pot cladi joburi fulltime de content writer, slab platitie pentru munca depusa ce-I drept insa destul de bine platite incat sa poti trai din asta.

Sunt de parere ca orice proiect care ar avea un oarecare potential de a crea in jurul sau posibilitatea de castig financiar merita sustinut si am decis sa contribui si astazi la dezvoltarea blogpoint.ro.

Blogpoint.ro e un site care doreste sa adune o baza de date cat mai mare cu bloguri personale si de nisa, urmand sa lanseze campanii cu premii in bani initial, iar apoi cand lucrurile vor incepe sa mearga o sa se poata comanda si advertoriale de catre adviseri direct prin intermediul acestei platforme.

Invit la inscriere urmatorii camarazi: Belgianca, Cronicarul, Probiu, Vienela, Yamasha si toti cei care mai doresc si care detin un domeniu propriu .net.com.ro.com si asa mai departe. Nu se accepta domenii blogspot sau wordpress din pacate si nici cele facute pentru advertoriale.

Previous articleIunie pe blog
Next articlePosturi in practica de relatii publice
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here