Home Gandurile mele Iunie pe blog

Iunie pe blog

495
1

Uite ca a trecut si luna iunie a acestui an si am stras 76 de articole in 30 de zile. Am batut recordul desi nu ma bucur pana la capat. Blogul asta nu mai are aceleasi inii pe care le avea cand am pornit la drum. Oricum simt ca si blogosfera s-a schimbat destul de mult. Foarte multi au abandonat blogurile si fara ei nu mai e la fel.

Am avut si eu multe tentative de a abandona blogul. De multe ori nu mi-a mai pasat nici macar de partea materiala insa am continuat si nu a fost o decizie rea.

Simt ca in cativa ani blogosfera va fi un loc in care se vor putea castiga bani frumosi. Nu suntem departe de vremurile cand vom putea sta acasa si vom putea strange din advertoriale peste 1500 de lei pe luna. Mediul online a suferit o mica explozie in 2014 si destul de multe magazine online s-au deschis. Incet incet economia intra si pe internet si cred ca e un fel de trend logic si pasiv al lucrurilor. Cei care sunt seriosi vor putea sa castige destul cat sa stranga un salariu mediu cu blogurile.

Depinde de asteptarile fiecaruia si de determinare. Daca esti decis sa pleci pe un drum sau nu. Totul se rezuma la a lua o decizie si a te tine de ea.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here