Home Gandurile mele Concluzii dupa o luna de abonament DIGI Nelimitat

Concluzii dupa o luna de abonament DIGI Nelimitat

593
1

Revin cu un scurt review in ceea ce priveste abomanetul DIGI Nelimitat pe care mi l-am facut in urma cu o luna. Ma costa 5 euro pe luna cu TVA inclus, asta inseamna undeva la 22 de lei. Nu stiu ce retea de telefonie mobila iti ofera convorbiri nelimitate national si international cu 22 de lei. E ridicol.

National se comporta destul de bine cu mici exceptiii caracterizate prin pierderea semnalului. Stau in zona de frontiera cu Serbia si se intampla acelasi lucru si cu reteaua Vodafone… de cateva ori pe zi daca stau acasa telefonul ma roaga sa imi aleg reteaua. In rest toate bune, am sunat pe toata lumea in toate retelele si nu au fost probleme. Singura problema pe care am descoperit-o as putea sa o trec in seama SMS-urilor. Am cost suplimentar de 1.3 Euro pentru ca am trimis aproximativ 100 de mesaje luna aceasta. Ce sa zic? Obisnuinta… o sa platesc 26 de lei in loc de 22.. mare scoafala…

International funcioneaza. Am sunat in Germania pe cartela de Orange de Romania si pe cartela de Vodafone nemteasca. Nu mi s-a perceput nici macar 1 cent pentru orele vorbite in strainatate insa pe cartela de Vodafone de Germania se resimte un oarecare lag in convorbire. Adica eu spun ceva acum si cel din Germania ma aude abia dupa 3-4 secunde. Nu stiu daca este de la telefonul meu sau de la retea insa voi afla curand, indata ce voi face rost de un alt telefon care sa suporte 3G.

Atentie pentru cei care isi fac abonamente, RDS va taxa in avans cu o luna, deci prima factura va fi dubla si va include si luna urmatoare la plata. Deci cine va lua un ab de 5 euro, va plati vreo 45 de lei prima factura.

Previous articleReducerea Emag de azi
Next articleComunismul si Dumnezeu
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

  1. Eu am sunat in Franta pe Orange (frantuzesc) si nu este gratuit. La intrebarea facuta celor de la rcs-rds: care sunt retelele din Europa cu cost zero?… mi-au raspuns ca trebuie sa verific nr pe site, deci nu nu mi-au raspuns… pt ca nici ei nu stiu. No comment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here