Home Diverse Relaxare prin masaj

Relaxare prin masaj

42
1

In ziua de azi oamenii uita sa mai respire, sa mai gandeasca, sa se mai relaxeze. Toti sunt atat de cuprinsi de agitatia zilnica incat nu mai gasesc cateva clipe libere sa se gandeasca si la sanatatea lor. Ritmul la care se lucreaza la joburi este unul extrem de solicitant si de ridicat. Nu degeaba toti patronii trec la cerintele candidatilor atunci cand fac angajari rezistenta la stres ca fiind un atu, precum si disponibilitatea la program prelungit. S-au dus vremurile cand in tara erau fabrici, sirena suna si tura se schimba. S-au dus vremurile in care nimeni nu se simtea sclav platit. Astazi, patronii din Romania cauta sa te munceasca cat mai mult pe bani cat mai putin. Astfel, devii epuizat fizic si psihic mult mai devreme ca muncitorii din generatiile precedente.

Nu m-as opri la a compara traiul de pe vremea lui Ceausescu, lipsit de grija zilei de maine cu cel de astazi, cand esti liber ca pasarea cerului insa nu-i mai pasa nimanui. E o libertate castigata prea greu, pretul fiind distrugerea unei tari, a unei industrii si a unei societati.  Astazi daca vrei ceva trebuie sa-ti iei singur, nu-ti mai da nimeni. Nici serviciu nici casa nici nimic.

Solicitarea e extraordinar de mare in anul 2014 si trebuie sa invatam sa ne si relaxam. Stresul acumulat trebuie eliminat si nu vad o cale mai buna decat masajul. Din pacate, saloanele de masaj in tara aceasta nu sunt asa de cautate si e pacat. De vina nu poate fi decat mentalitatea pudica si prosteasca a romanilor combinata cu zicala “lasa ca nu mi se intampla tocmai mie”…

In Severin nu exista nici un salon de masaj in adevaratul sens al cuvantului din cate stiu eu si daca as avea bani, calificare si experienta in domeniu cu siguranta as investi intr-o astfel de afacere. Mi-as cumpara o masa de pe www.mesemasajgabimsj.ro si cu siguranta as avea succes. Intr-adevar ar fi putin mai greu cu clientii pana ii convingi sa incerce o data, apoi lucrurile ar merge ca pe roate. Avem de lucru cu mentalitati si cu probleme ce ingradesc orizonturile gandirii tot mai mult insa cu putina ambitie se poate schimba acest lucru.

Previous articleFacebook si narcisistele
Next article6 vine balaoana
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

1 COMMENT

  1. Si eu parca as avea chef de un masaj profesionist. Dar nu mi-a placut nici unul din maseurii profesionisti freelance care isi anuntau disponibilitatea in massmedia locala, nici stabilimentele locale de masaj nu ma inspira asa de mult, asa ca am impresia ca va trebui sa ma deplasez international. Oare cum o fi in Germania ? Lumea imi tot zice sa ma duc la Berlin…dar eu nu prea stiu ce sa cred, nu ma entuzismeaza asa de mult ideea unui masaj pe langa poarta Brandenburg, dar nu am studiat oferta din toate cartierele acelui oras, poate gasesc ceva potrivit pana la urma…mi-ar place sa fie asa poate un local pe o straduta linistita marginita cu plopi in nr impar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here