Relaxare prin masaj

In ziua de azi oamenii uita sa mai respire, sa mai gandeasca, sa se mai relaxeze. Toti sunt atat de cuprinsi de agitatia zilnica incat nu mai gasesc cateva clipe libere sa se gandeasca si la sanatatea lor. Ritmul la care se lucreaza la joburi este unul extrem de solicitant si de ridicat. Nu degeaba toti patronii trec la cerintele candidatilor atunci cand fac angajari rezistenta la stres ca fiind un atu, precum si disponibilitatea la program prelungit. S-au dus vremurile cand in tara erau fabrici, sirena suna si tura se schimba. S-au dus vremurile in care nimeni nu se simtea sclav platit. Astazi, patronii din Romania cauta sa te munceasca cat mai mult pe bani cat mai putin. Astfel, devii epuizat fizic si psihic mult mai devreme ca muncitorii din generatiile precedente.

Nu m-as opri la a compara traiul de pe vremea lui Ceausescu, lipsit de grija zilei de maine cu cel de astazi, cand esti liber ca pasarea cerului insa nu-i mai pasa nimanui. E o libertate castigata prea greu, pretul fiind distrugerea unei tari, a unei industrii si a unei societati.  Astazi daca vrei ceva trebuie sa-ti iei singur, nu-ti mai da nimeni. Nici serviciu nici casa nici nimic.

Solicitarea e extraordinar de mare in anul 2014 si trebuie sa invatam sa ne si relaxam. Stresul acumulat trebuie eliminat si nu vad o cale mai buna decat masajul. Din pacate, saloanele de masaj in tara aceasta nu sunt asa de cautate si e pacat. De vina nu poate fi decat mentalitatea pudica si prosteasca a romanilor combinata cu zicala “lasa ca nu mi se intampla tocmai mie”…

In Severin nu exista nici un salon de masaj in adevaratul sens al cuvantului din cate stiu eu si daca as avea bani, calificare si experienta in domeniu cu siguranta as investi intr-o astfel de afacere. Mi-as cumpara o masa de pe www.mesemasajgabimsj.ro si cu siguranta as avea succes. Intr-adevar ar fi putin mai greu cu clientii pana ii convingi sa incerce o data, apoi lucrurile ar merge ca pe roate. Avem de lucru cu mentalitati si cu probleme ce ingradesc orizonturile gandirii tot mai mult insa cu putina ambitie se poate schimba acest lucru.

One Response

  1. Rudolph Aspirant June 19, 2014

Leave a Reply