De ce sa apelezi la experti

Mitul meseriasului roman loveste din nou. De data aceasta pe partea de instalatii. Romanul, intitulat si mesterul repara-tot, din lipsa unui trai decent a fost fortat sa invete sa carpeasca o teava, un cablu electric, o ce gaseste prin curte si cu timpul piata meseriasilor in romania s-a autodistrus. Fie de nevoie din lipsa banilor, fie din dorinta de a invata ceva rapid si a face bani pe urma toti romanii au ajuns sa se intituleze meseriasi intr-un anumit domeniu, constructii, sanitar, etc.

Si care ar fi problema ar intreba multi dintre noi… in special cei care nu au avut de-aface cu epicul meserias roman… pai are de-aface pentru ca de cele mai multe ori ajungi sa chemi un tip care iti va lucra dupa ureche, nu dupa norme, care te va ciuguli de o gramada de bani si peste putin timp problema pentru care l-ai chemat va recidiva.

Eu unul nu as mai chema niciodata un cunoscut sau un meserias recomandat de prieteni sa-mi lucreze la instalatii. Tipii de pe www.expertinstalatii.ro sunt destul de buni mai ales daca e vorba despre  instalatii industriale. Cu ei putem rezolva o gama larga de probleme precum instalatii de incalzire, de climatizare, sanitare, electrice de joasa tensiune si asa mai departe. Mereu am fost de principiul ca atunci cand se lucreaza la ceva sa nu-si bage 10 oameni mainile. Si din pacate putini romani par sa inteleaga necesitatea acestui lucru. Sunt de parere ca atunci cand lucrezi cu o firma nivelul de seriozitate este altul, si nu trebuie sa cauti oameni din alte domenii care sa lucreze cot la cot cu dansii. Daca vre-o data imi voi construi o casa o sa chem o singura firma sa se ocupe de problemele mai sus mentionate. Am adus cand m-am mutat pe cineva sa se ocupe de instalatia sanitara si dupa nici un an am fost nevoit sa aduc pe alt cineva, si apoi pe altcineva si tot asa ani la randul pana reusesti sa dai peste competenta si seriozitate, lucruri tot mai rare in ziua de azi din pacate.

Din dorinta de a face bani toata lumea imbratisaza domeniile instalatiilor sau al constructiilor. Au auzit ei ca se plateste bine insa au uitat ca trebuie sa invete meserie mai intai.

3 Comments

  1. axasport June 12, 2014
  2. mesterul de calitate June 17, 2014
    • Rudolph Aspirant June 19, 2014

Leave a Reply