Beneficiile branzei telemea de oaie

Sunt multi dintre voi aceia care nu au incercat inca telemeua de oaie? Cu toate ca telemeaua de vaca este foarte cautata, multi inca se mai feresc se telemeaua de oaie. Oare sa fie din cauza ca se tem de gustul de oaie? Sunt multe persoane care nu agreeaza gustul carnii de miel sau gustul laptelui de oaie si cred ca si telemeua va avea acelasi gust.

Nimic mai gresit! Telemeaua, dupa toate procesele de maturare pierde gustul puternic de oaie si dezvolta o consistenta aparte, cremoasa si foarte placuta. Gasiti telemea de oaie in magazine mari, precum Selgros. In orice caz, aici gasiti branzeturi intr-o gama larga, iar telemea de oaie atat ambalata cat si vrac, la vitrina asistata, de la diferiti producatori, fiecare de calitate foarte buna.

 

Poate va intrebati, daca exista telemea de vaca, ce rost mai are sa luati telemea de oaie. La ce va ajuta? Ei bine, telemeaua de oaie are orice au si alte branzeturi proaspete, cum sunt calciu, proteine, vitaminele A, B12 si D. De altfel, branza este in topul alimentelor bogate in calciu, asa ca, in mod evident, ajuta foarte mult la consolidarea oaselor si la realizarea aportului de calciu necesar in fiecare zi pentru organism. Dar, pe langa toate acestea, textura sa cremoasa este inconfundabila si nu se mai poate regasi in alte branzeturi.

 

Iar asta face din platourile in care o includeti adevarate platouri de bunatati, iar din preparatele pe care le pregatiti cu ajutorul ei adevarate delicatese. Da mancarii un gust atat de bun, fie ca este vorba de placinte crete sau de tarte cu branza sarata sau orice alt fel de mancare cu branza la care va ganditi, toate vor avea un gust special cu ajutorul branzei telemea de oaie.

 

Selgros Oradea

Produse alimentare si nealimentare

Str. Ogorului nr. 65B, Oradea

Tel. 0259 405 000

telemea

Leave a Reply