Home Gandurile mele Astazi incepe Bacalaureatul, proba celor care vor sa faca ceva in viata

Astazi incepe Bacalaureatul, proba celor care vor sa faca ceva in viata

111
2

Astazi incepe bacul cu proba orala la Limba si Literatura Romana. Prostii incep sa fie respinsi iar putinii care vor fii admisi se vor pregati in continuare pentru celelalte probe.de cand au bagat camerele de supraveghere nu se mai poate copia, nu se mai poate intra in sala cu mijloace de inspiratie.

Eu am dat bacul prin anul 2006 si lucrurile stateau altfel. Fiecare intra cu ce voia in sala, unii cu cartile, altii cu caietele si spre finalul probei, dupa ce trecea comisia de validare toata lumea scotea ce avea la indemana si incepea sa copieze.

Tin minte ca la una din probe, la Geografie parca erau 2 profesori supraveghetori iar unul dintre ei statea pe hol langa usa si tinea de 6 ca sa nu vina cineva sa ne surprinda in fapt.

Ei bine, vreau sa spun ca asa s-a cladit Romania ani de zile, cu furaciuni si cu note primite fara merit. Cu oameni care au terminat niste facultati insa nu au trecut pe la ore, cu niste elevi de liceu pentru care 4 ani din viata au trecut degeaba copiindu-si accesul in viata. Mi se pare o idee foarte buna introducerea camerelor de supraveghere pentru ca tara s-a umplut de prosti si se simtea nevoia unei masuri. Nu e posibil sa fie atata prostie in campul muncii pe toate palierele. Nu e posibil sa fim tratati de medici si de doctori care au ajuns la o facultate cu fituica in buzunar.

Intr-o tara civilizata toata lumea e corecta si isi doreste sa faca ceva in viata. In Romania este exact invers, nimeni nu are planuri serioase de viitor si incearca sa triseze cu orice ocazie.

Previous articlePutina seriozitate
Next article16 ani fara Romania la Cupa Mondiala
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

2 COMMENTS

  1. Era o poveste a lui Creangà “Prostia omeneascà” parcà, am auzit-o intr-o dimineatà la radio, asa mi-a plàcut, parcà avea alt sens acum… Ei bine, povestea asta simplà e un antidot cànd intàlnesc prosti, si fac haz din necaz!
    Ia sà o asculti si tu!

  2. Mie imi plac comentariile lui Viola ff mult…reusesc sa imbunatateasca si articolele cele mai enervante pt mine… (alea despre educatie de obicei…ca eu am o musca mare pe caciula legata de acest domeniu si nu suport sa aud oameni vaitandu-se despre educatie, nici elevii, nici profesorii, nici publicul larg…chiar si daca au dreptate uneori, pur si simplu nu suport subiectul…)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here