Home Gandurile mele 16 ani fara Romania la Cupa Mondiala

16 ani fara Romania la Cupa Mondiala

62
0

M-am trezit de dimineata cu o intrebare: cand s-a calificat Romania ultima data la o Cupa Mondiala? Cupa Mondiala din Brazilia sta sa inceapa. Mai sunt doar doua zile, timp in care pariorii sa isi incropeasca biletele de inceput. Se anunta o vara fierbinte precum nisipul de pe Copacabana, cu surprize de proportii.

Joi, 12 Iunie incepe CM 2014 fara Romania. Ultima calificare a noastra dateaza din Paleoliticul 1998 si reprezinta intocmai evolutia in seriozitate a tarii de-a lungul timpului. Foarte multa lume spune ca fotbalul in tara a murit si din aceasta cauza a aparut imposibilitatea de a mai face performanta insa eu sunt de alta parere. Romania nu mai are fotbal pentru ca nu se poate face performanta cu besini in cap, cu nopti pierdute prin discoteci, cu gandul doar la bani si asa mai departe. Generatiile dinainte de 98 erau caracterizate prin seriozitate si dorinta de a face ceva in viata. Tineretul din ziua de azi se caracterizeaza prin prostie cat cuprinde, bani, sex si lipsa de perspectiva asa ca sa nu mai dam vina pe calitatea fotbalului, ci pe declinul in seriozitate al Romaniei.

Au trecut 16 ani si vor mai trece 4. Exista copii care nu au trait CM cu Romania, care nu stiu ce inseamna fotbalul la nivel de sustinere spirituala al echipei tarii insa face parte din declinul unei generatii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here