Importanta dentistului

Cele mai grave probleme de sanatate apar de acolo de unde nimeni nu se asteapta. Igiena orala este foarte importanta pentru ca o simpla gingie inflamata poate atrage dupa sine o serie intreaga de boli si neplaceri, durere si chin. Cele mai atroce dureri sunt durerile de dinti si de masele si sunt tare neplacute.  O zic din propria experienta. In ultimii ani am fost ocolit de durerile de masele insa in curand voi incepe vizitele la stomatolog.  Ceva ocluzie dentara , dar m-ar interesa si pret aparat dentar.

Din pacate tratamentele stomatologice nu sunt decontate de casa de asigurari, asa ca cine nu are grija, o sa fie ars foarte serios la buzunar. Tehnica dentara si tratamentele sunt foarte costisitoare, mai ales daca ai bafta sa nimeresti un medic al carui scop e sa te stoarca de bani, nu sa te faca bine, cum des se intampla pe meleagurile noastre.

Intr-un articol recent povesteam despre un amic ce s-a dus la medic sa isi trateze cativa dinti iar medicul i-a zis ca trebuie sa ii scoata toti dintii din gura si sa puna altii in loc. Iar alt medic la care a si ramas sa trateze problema, i-a spus ca are nevoie doar de 7 extractii… pai cum e 7 comparativ cu 30 si ceva sau cati or fi? O avere, cam atata e… din pacate daca ai bafta sa te tratezi la cineva care vrea sa isi bata joc de tine nu o sa reusesti niciodata sa te faci bine asa ca trebuie sa cauti o clinica serioasa cu oameni competenti inclinati spre rezolvarea problemelor tale de sanatate, nu spre pricopseala peste noapte. Clinicile particulare de obicei ofera servicii destul de bune pentru ca medicii sunt platiti in functie de performanta si au interesul ca lucrururile sa iasa cat mai bine. Ideal ar fi sa nu avem niciodata nevoie sa apelam la astfel de doctori insa de multe ori nu avem de ales.

dentfix

Leave a Reply