Home Gandurile mele Cat de greu-usor se castiga bani online

Cat de greu-usor se castiga bani online

44
0

Uneori mi-as fi dorit ca internetul in anul 2014 sa fi devenit o sursa de venit pentru cei care isi doresc sa nu mai aiba de-aface cu patronii prea zgarciti si cu joburile stresante prost platite. Eu dupa cativa ani de activitate in campul muncii, dupa 5 ani de lucrat zilnic cu oameni simt nevoia unei schimbari. De multe ori mi-as fi dorit sa castig bani din activitatile placute de care nu ma plictisesc niciodata si acesta e unul dintre motivele pentru care am inceput sa monetizez acest blog. Pur si simplu mi-am dorit sa vad daca reusesc sa strang un salariu doar din blog.

Am crezut ca imaginatia si seriozitatea vor fi apreciate si de multe ori asa am simtit in mediul online insa te lovesti si aici de un zid. Te lovesti de lipsa continuitatii. Degeaba sunt eu in stare sa scriu 50 de articole de 300 de cuvinte pe zi daca nu are nimeni nevoie de ele. Prea putine sunt site-urile unde reusesti sa strangi bani, unde ai de-aface cu seriozitate, nu cu tepe. Trebuie sa recunoastem ca joburile online sunt 90% tepe si o spun cu toata raspunderea dupa 2 ani de blog. Acolo unde se fac bani e liniste totala, nu te invita nimeni, nimeni nu vorbeste. Foarte greu aflii de site-uri care sunt aducatoare de venituri si nu sunt tepe.

Cel putin in Romania se simte lipsa unei platforme serioase pentru freelanceri, se simte lipsa sigurantei. Cu siguranta ca si economia tarii care se duce de rapa pe zi ce trece are o contributie majora la dezvoltarea si utilizarea acestor platforme. Romanii stiu sa utilizeze in majoritate calculatorul doar pentru Facebook, Winamp si Youtube, in rest … pauza! Mediul online al oamenilor inteligenti se restrange la blogosfera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here