Timpuri Noi

In ultimele zile sau mai bine zis luni nu am prea mai avut timp de blog. Poate ca si cheful imi joaca feste din cand in cand schimbandu-mi modul de abordare a prioritatilor. Simt o diferenta atat de mare intre blogosfera de anul trecut, cand nu aveam serviciu si statea toata ziua pe net si blogosfera de azi, cand printre picaturi mai apuc sa citesc un gand, o idee pe un blog sau doua.

Un an de zile poate fi cuantificat in functie de personalitatea fiecaruia. Unora li se pare mult, altora li se pare putin. Unora li se pare ca a trecut repede, altora incet. Totul este relativ si supus legii relativitatii daca facem referire la timp.

Vienela inca este, Paul inca este, Cronicarul inca este. Se pare ca oamenii importanti care chiar au un cuvant de spus nu dispar ca magarii in ceata. Raman de parere ca blogosfera de calitate are in componenta oameni de calibru si nu-I include pe cei care incearca sa se integreze pentru o scurta perioada de timp.

Vorbind de prioritati adineaori am alimentat un taximetru. Mi-a dat un bon de la casa lui de marcat pentru a-I tipari RO-ul firmei pe bonul ce avea sa-l primeasca de la mine. 3 lei si 45 de bani. Atat face cursa inscrisa pe bon. Stau si ma gandesc cat de lenesi sunt unii. Sa cheme taxi pentru 1 km  dar ma gandesc si la taximetrist cum naiba reuseste sa stranga bani cu curse de-astea de 3 lei. Cat consuma si cat castiga? Lumea e stramba in gandire si anapoda. Comoda si nesimtita. Si din pacate suntem nevoiti sa traim cot la cot cu ea. Fiecare incearca sa isi duca traiul in felul lui.

Nu suntem mormoni sa speram ca in viata de apoi vom avea propria planeta in propriile timpuri 😀

9 Comments

 1. raul rual April 8, 2014
  • Amiralul April 8, 2014
   • raul rual April 8, 2014
    • Amiralul April 8, 2014
 2. Intuneric April 8, 2014
  • Amiralul April 8, 2014
 3. Viola April 8, 2014
  • Rudolph Aspirant April 12, 2014
   • Rudolph Aspirant April 12, 2014

Leave a Reply